anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey ...De cam o saptamna -2 ma atrage un baiat Eu sunt din Braila. iar pe faleza Braili munceste el. eu implinesc 14 ani in octombrie, el dupa mine are 16. vinde floricele. Este un baiat foarte dragut si am observat ca munceste in timpul vacantei pentru ca vine la 5 si pleaca la 9 big grin( om obs asta pentru ca eu ies in oras la 4 si ma plimb pe faleza ca e f frumos si pe el il vad cu bicicleta ca vine la 5 si pleaca la 9) dupa parerea mea nu este un baiat care nu are bani, se imbraca ff bine tine la aspectul fizic iar dupa parerea mea are o familie instarita. alaltaseara eram cu tata pe faleza iar la 9 a trecut prin fata mea cu bicicleta cu un ghiozdan in spate, cand il vad parca imi sare inima din piept, poate vi se pare o prostie ca ma atrage un baiat pe care nul cunosc ...chestia este ca nu stiu cum sa il bag in seama ca sunt EXTREMMMMMMMM de rusioasa x(. o prietena imi toto zice sa iau o punga de floricele de la el sa un pahar cu suc dar imi e rusine ma inrosesc tare si ma fac ca dracu x( plx help me APRECIEZ ORICE RASPUNS:* dau fundita:*

3 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

E buna ideea prietenei laughing
si ii ceri si idu si gata. or sa vina toate de la sine big grin.

| dyana_6840 a răspuns:

Eu totusi iti zic sa cumperi ceva de la el dar sa te duci mai des si dupa aia te baga el in seama