Cred ca sunteti foarte haiosi amandoi,jucandu-va putin cate putin cu focul!
El stie ca-l placi,stii si tu ca te place,doar ca nu se poate pronunta inca,e greu sa inteleaga si el ce vrea exact,da-i timp.
E un joc dragut,in care castiga cel care are mai multa rabdare,nu cel care vorbeste primul!
Si,cand nu stii ce sa faci,uita-te la el si fa ce face el.
Daca e suparat,fii si tu suparata,daca e vesel,fii si tu vesela,daca nu-ti vorbeste,nu-i vorbi si daca te intreaba ce ai,raspunde-i ce ti-ar raspunde el tie! Explicatii,insa,sa nu-i dai,ba chiar poti parea si usor indiferenta,doar jucati rolurile de "amici", nu?
Si, asteapta, la un moment dat n-o sa mai suporte tensiunea asta sentimentala dintre voi si-o sa izbucneasca!
Rabdare, deci!
Pai daca a facut asta eu zic ca te place. ai grija sa nu il superi tu cu ceva. intreba-l de ce se supara si rezolvati problema asta pentru totdeauna.
E indecis sau pur și simplu se joacă cu tine, pentru că știe ce simți pentru el. Întrebă-l ce dorește de la tine cu adevărat: dacă spune că vrea să fiți doar prieteni, pentru binele tău mai bine ai înceta să vorbești cu el.
Eu zic ca sa-l intrebi clar ce vrea de la tine, daca te place si daca vrea ceva serios(il poti intreba mai subtil dar in asa fel incat sa inteleaga)Te pup!
Acum suntem prieteni si putin mai mult, daca il intreb si raspunsul este nu, o sa fie foarte ciudat dupa, mai ales ca suntem si in aceeasi clasa si mai mergem si impreuna spre casa...
De placut, te place, dar e putin pampalau, caracteristica comuna multor baieti la o anumita varsta. Pur si simplu baiatul nu stie ce sa faca mai departe, si chiar daca ar sti, nu este capabil de asa ceva. Mai jucati-va si pana la urma trebuie sa "explodeze".
Este la virsa in care nici el nu stie ce vrea, este in tranzitie fizic si psihic, la fel si tu, expunerea in societate a starilor este diferita de la individ la altul!
George0197 întreabă: