anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! De ce anumitor persoane li se pare ca masturbarea este ceva gresit si urat? Pana acum ceva timp si mie mi se parea,dar acum inteleg ca totul este normal.(bine,sa nu exagerezi)Adica toate lumea are nevoie de placere, chiar si copiii..chiar daca nu e legata de sexualitate.Adica m-am informat si am citit ca pe la varsta de 6 ani unii incep sa se masturbeze.Eu am 13 ani,sunt fata, si am descoperit masturbarea pe la varsta de 10 ani..chiar daca nu stiam ce fac.:dAm citit ca, copiii fac asta ca sa se descopere..pentru relaxare etc.Eu cred ca este normal sa nu te masturbezi atunci cand esti pregatit sa faci sex si ai o partenera/partener., dar eu una ma masturbez atunci cand sunt plictisita si vreau sa ma relaxez.Adica cam o data pe saptamana.Asta este normal? Adica nu cred ca sunt obsedata.laughingAcum pe bune, nu este mai bine sa te masturbezi decat sa faci sex ca unii la 11 ani?;\Religia spune ca este un pacat. Daca este un pacat, cum a putut Dumnezeu sa ii lase pe copii sa se masturbeze?laughingAdica o viata ai..trebuie sa stii ce e aia placere.big grinNu sunt atee.laughingNu toata lumea se masturbeaza? Nu este ceva normal?;\De ce este un subiect tabu? De ce unele persoane spun ca este gresit sa faci asta, ca daca faci asta esti obsedat si pacatos? Parintii mei nu stiu asta si nici nu ar trebui sa stie..adica fiecare are viata lui intima.Si eu una nu o fac pentru placere sexuala.o fac cand sunt plictisita si sa ma relaxez.Voi nu v-ati gandit macar vreodata ca faceti ceva rau si ca nu este normal? Eu da.Dar este absolut normal,nu? O viata ai.laughingAstept parerea voastra despre acest subiect.:dNu vreau comentarii urate,vreau parerea voastra sincera, dar sa nu fie cuvinte urate.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu e pacat asa dur incat sa ajungi in iad, chiar daca e si unu care se tot freaca dar e sufletist si nu e rau la suflet Dumnezeu il iarta numai ca e posibil sa aiba dureri de cap ori lipsa de putere (masturbarea sau sexul in exces nu e deloc bun deoarece e tot una numai ca se face manual si personal cu o tipa/tip).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Întreabă pe ai tăi laughing

| GoldCobra a răspuns:

Si te-ai pus pe vreun site?

| culmea a răspuns:

Nu este pacat.

| loryiii a răspuns:

99% din persoane se masturbeaza... unele au tupeu sa recunoasca altele/ altii cand aud de asa ceva zic doamne fereste euu, da stai linistita ca e posibil sa zic asa tocmai pentru ca se simt prost ca o fac. Dar nu e motiv de rusinare. Cum ai spus si u mai sus fiecare are o viata intima personala, deci nu esti obligat sa iti spui punctu de vedere ADEVARAT despre masturbare. Si nu este un pacat deloc, pacat este sa furi sa omori etc, nu sa te satisfaci.

| 100Hz a răspuns:

Maine te duci la piata, iti cumperi un castravete gros si lung si te apuci de treaba cand te plictisesti, dar vezi sa nu se rupa ca e mai greu de scos