Sufera de o problema de potenta numita ejaculare precoce care se datoreaza, de obicei, excesului de masturbare in adolescenta. Puteti folosi prezervative speciale (cei de la Durex au o varianta numita Performa, care il vor ajuta putin). Pentru o rezolvare complete a problemei, va trebui sa aveti rabdare si multa intelepciune. El, de cate ori simte ca se apropie de orgasm, trebuie sa se opreasca, sa intrerupa penetrarea pentru cateva minute (in care va sarutati, mangaiati, dar lasati excitatia sa se reduca un pic), apoi reluati actul sexual. Faceti asta de fiecare data, asa incat sa duceti actul sexual la un minim de 20-30 de minute. In 6 luni veti observa imbunatatiri (se va opri mai rar, durata dintre opriri va fi mai lunga) iar in aproximativ 2 ani va reusi sa-si controleze ejacularea asa cum este normal.
Nu ma refeream la asta, ma refeream la faptul ca un adolescent ar trebui sa aiba o viata activa si interesanta. Imi amintesc ca in adolescenta aveam mereu ceva de facut, in nici un caz n-as fi avut timp de pierdut cu masturbarea in fiecare zi, cand atatea lucruri mai interesante ma asteptau. Si evident ca nu e vorba despre sex, asta nu este o preocupare de adolescenti, ci de tineri mai maturi.
Aolo e simplu
Asadar, daca din momentul penentrarii si pana la ejaculare se scurg 1- 2 minute, actul sexual se considera a fi prea scurt. Pe de alta parte, daca dureaza intre 15 si 30 de minute, actul sexual propriu-zis este considerat a fi prea lung. Ideal este intre 5-7 Minute!
nu sufera de absolut nici o problema! dai si tu pasarica in fiecare zi sa vezi cum o sa stea si o ora...
Conform cercetatorilor, durata adecvata a penetrarii se situeaza intre 3 si 7 minute, iar actul ideal dureaza 7 - 13 minute.
Buna, iubitul tau probabil e la inceput si nu stie cum sa se controleze si sa lungeasca actul sexual, si probabil o faceti rar...incercati sa o faceti mai des si de mai multe ori pe zi si o sa vezi:* ca o sa dureze mai mult
Pune-l sa si-o arda cu vreo 3-4 ore inainte de sex si poate mari perioada pana la orgasm.
Brigaela vorbesti prosti, cum poti spune ca de la exesului de masturbare in adolescenta? ii dauneaza terminarea? ii cea mai mare prostie pe care ai spus-o difera de la barbat la barbat normal ca daca nu faci 3-4 zile normal ca te termini imediat, ca barbat stiu ce spun ca am facut-o pe pielea mea ia incearca sa faci de 3-4 ori pe zi sa vezi ca nu mai se termina in 5 minute. Iar daca si in cazul asta se termina imediat atunci ar trebui sa mearga la ginecolog dar nu prea cred ca e o problema..SUCCES in pat
Kazimir întreabă:
anonim_4396 întreabă: