anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey
De ce tot timpul cand iubesc un baiat acea persoana nu ma place, sau doar tine la mine ca la o prietena?
Iar cele mai multe relatii ale mele au fost doar o aventura, o joaca? De ce nu pot sa fiu si eu mai normala ca celelalte prietene si colege ale mele? Sa ma iubeasca si sa fiu iubita?
Cine stie funalove struck

Răspuns Câştigător
| BlancaFantasma a răspuns:

Poate pentru ca esti mai preocupata de scoala ceea ce conteaza cel mai mult.si eu sunt in aceeasi situatie si am momente cand imi pare rau ca n`am iubit in timp ce toate colegele au.dar fiecare la timpul lui! nu poti sa tanjesti dupa ceva ce nu stii cand vei avea! mai bine uita de iubire nu mai fi "invidioasa" pe colege si ai sa vezi ca o sa gasesti si tu pe cineva cand nici nu te astepti! bafta! si sarbatori fericite!

3 răspunsuri:
| dincolodevise a răspuns:

(nu stiu ce varsta ai). Poate ca esti prea mica pentru o relatie serioasa, este si pentru tine cineva.O sa intalnesti pe cineva care sa te iubeasca si sa te aprecieze asa cum esti tu.cateodata anumite lucruri intarzie sa apara, dar toate au un scop.nu-ti pierde speranta.sa stii ca si eu gandeam asa si credeam ca pentru mine chiar nu este nimeni,dar sa stii ca st mai mult mai multe persoane decat crezi tu.o sa fii dezamagita, o sa suferi, dar intr-un final iti vei gasi jumatatea.bafta! ai tot timpul din lume pentru a gasi un baiat.te pup.

| mgtow a răspuns:

Pentru ca tu nu ai dat de omul potrivit si ai nimerit doar nesimtiti care vor sex direct, fii si tu mai grijulie cu cine te bagi pe fir data viitoare.

| CristiB93 a răspuns:

Stai linistita pana la urma o sa te iubeasca si pe tine cineva dar inca nu ai dat peste persoana respectiva asa ca stai linistita ce e al tau e pus deoparte si eu nu cred ca tu nu esti normala, poate esti doar putin diferita dar asta nu inseamna ca nu esti normala. Eu cred ca esti poate putin mai speciala decat celalte prietene ale tale si asta este bine dupa parerea mea.