anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey. De ceva timp cred ca il plac pe iubitul prietenei mele...Ei au tot fost despariti, a inselat-o, dar acum este cu ea. Noi doi am vorbit, insa ea si-a dat seama si am fost certate..acum vorbim insa cand vede ca eu cu el purtam o conversatie devine iritata..As dorii un sfat, pentru ca nu pot sa-l scot din cap, il visez, insa nu vreau sa ma cert cu ea. :-D

Răspuns Câştigător
| LeontinAndrei a răspuns:

Eu nu iti pot da un sfat pe moment, insa vreau sa te intreb un lucru. Daca el a inselat-o pe ea, ce te face sa crezi ca daca veti fi impreuna nu te va insela si pe tine? Este clar ca este unul din acei baieti care nu este capabil sa aiba o relatie stabila, deci tot ceea ce va face este sa te raneasca si pe tine. Asta este ceea ce vrei?

Sfatul meu este sa-l ignori si sa iti ceri scuze fata de prietena ta pentru ca ceea ce ai facut nu a fost tocmai un lucru frumos. Nu te mai gandi la el si incet, incet va disparea din mintea ta.

Be smart and take care.winking

6 răspunsuri:
| JulietteJokes a răspuns:

In primul rand să te gandesti la prietenia ta cu fata asta.Nu pierzi o prietenie pentru un tip cu care probabil nu te vei mărita. Sunt miliarde de băieti in lumea asta.

| anonim_4396 explică (pentru JulietteJokes):

Da, stiu, insa ma tot gandesc la el de cateva luni... nici mie nu imi este usor sa stau sa ma uit la ei si sa tin totul in mine. uneori parca ar da ceva de inteles..parca. a zis ca nu vrea sa ma cert cu ea din cauza lui... sper sa-mi treaca

| JulietteJokes a răspuns (pentru anonim_4396):

...In momentul asta trec prin aceeasi situatie! E greu, greu, greu! Nu ma mai intereseaza acum ...sa faca ce vrea, semne am dat destule

| anonim_4396 explică (pentru JulietteJokes):

Asa si eu laughing ma gandesc ca daca e sa fie, o sa fie.dar pica greu sa stau langa el, sa vorbim si mintea mea sa fie in alta parte

| Elsker a răspuns:

Depinde si ce sentimente ai pentru el si el pentru tine. Te iubeste? Tine la tine? Daca a inselat-o, ar putea la fel de usor sa te tradeze si pe tine. Tine cont si de cat de prietena iti este aceasta fata si de cat crezi tu in aceasta prietenie. Fa.i ceea ce simti si mai ales ceea ce te face pe tine fericita. Pune in balanta prietenia cu ea si sentimentele pentru elwinking

| anonim_4396 explică (pentru Elsker):

Eu cu el nu am vorbit niciodata despre asta. Acum suntem la modul 'doar prieteni'...la ea tin, pentru ca e prietena mea, insa in ultimul timp se pare ca i s-a cam urcat la cap(nu doar eu o spun).iar in legatura cu ce simt pentru el, e dorinta ca il vreau langa mine... poate fi doar o atractie, cine stie. poate trece