Ai două opţiuni.Se poate întâmpla să o crezi pe prietena ta şi ea să nu îţi fie prietenă adevărată, că să îţi spună asta doar să te desperţi d eiubitul tău.Şi el îşi poate pierde încrederea în tine, dacă tu nu ai încredere în el.Sau poate fi adevărat. Poţi să ai o discuţie serioasă cu el şi să îi spui că tu ai încredere în el, dar vrei să vezi dacă prietena ta mai merită să îţi fie prietenă.
In primul rand,m-as comporta normal,adevarul pana la urma iasa l iveala, si daca aflu ca este asa, te pup, pa, pa.
Renunta la asa prietene, ele au tentinta numai sa-ti strice relatia, nu sa te ajute.Si mi-e mi-au zis`o o multime ca si-au traso cu iubitul meu, iar cind am facut`o el era virgin, deci? care-i concluzia? o faci singura
Ii intrebi pe amandoi, le zici ca ai auzit asta de la o prietena buna si vrei sa te asiguri daca este adevarat sau nu.
Nu-ti trebuie asa prietene.Ele numai se vor baga in viata ta personala si i-ti vor face numai neplaceri.
Nu poti sa crezi ce spune prietena ta oricat de apropiate sunteti trebuie sa ai niste dovezi si daca intr-adevar se dovedeste ca a facut asta spune-i adio.
Si ce daca ti-a *** verisoara? nu erati impreuna nu?
o fata = 1 trofeu
daca tu faci tot posibilul sa fii speciala sa fiti impreuna mai mult timp, chiar daca aveti relatii sexuale sau nu, atunci esti mai mult de un trofeu.