| bombonika1799 a întrebat:

Hey! De curand am fost la o nunta, iar acolo m-am intalnit cu niste prietene si am stat cu ele, iar una dintre ele a venit cu iubitul ei, insa am observat ca acesta se uita mereu la mine si ramanea asa 1-2 si incepea sa imi zambeasca, am stat la aceeasi masa(fata in fata) si l-a observat ca se uita la mine chiar si atunci cand "se pupa cu gagicasa", iar apoi cand am iesit sa dansam el tot la mine se uita!

Intrebarea este : Dece se uita mereu la mine si ce inseamna cand te priveste direct in ochi? P.s: cand se uita el la mine in ochi ma uitam si eu in la el in ochi ramaneam asa cateva secunde apoi eu imi schimbam privirea, dar am observat ca tot spre mine se uita!

5 răspunsuri:
| Spencer789 a răspuns:

E clar ca te place, sau simte o oarecare atractie pentru tine, dar e totusi prietena tawinking big grin

greece12
| greece12 a răspuns:

Daca tu ai fi fost cu iubitul tau la nunta respectiva,ti-ar fi placut sa se uite in ochii lui o alta? Chiar si cand te-ar fi sarutat?
Nu te-ai comportat corect,trebuia sa-l ignori complet,baiatul era iubitul unei prietene si ai toate sansele sa fii cauza despartirii lor.
Eu nu m-as simti prea mandra de mine,sa fiu in locul tau,crede-ma!
Motivele pentru care te privea nici macar nu au importanta,fie ii placeai,fie iti statea stramb o suvita in varful capului,atentia pe care i-ai dat-o te pune intr-o lumina proasta.
Lasa oamenii in pace,daca nu le-o merge bine sa se desparta singuri,iar in ce priveste viata ta amoroasa, flirtul, jocul, zambetul sau privirile furise, practica-le cu baieti LIBERI!
Si nimeni nu va putea sa-ti reproseze nimic.
Niciodata.

| mihnea123abc a răspuns:

Poate aveai ceva pe fata.laughingcine stie.glm

| bombonika1799 explică:

Uitati nu am spus ca mas baga intre ei, sau ca mi-ar fi placut de el voiam pur si simplu sa stiu ce inseamnawinking P.S : Nu, chiar nu avem nimic pe fata si nicio suvita aiureawinking

| simonamaria a răspuns:

E te atractie sau nu ar trebui sa te gandesti ca a vneit insotit si cu toate astea se uita dupa altcineva-tu in cazul asta.dar daca tu vei fi insotitoarea in viitor si o sa iti faca la fel.sa o priveasca pe alta...incerc sa explic ca nu e in regula.