E clar ca te place, sau simte o oarecare atractie pentru tine, dar e totusi prietena ta
Daca tu ai fi fost cu iubitul tau la nunta respectiva,ti-ar fi placut sa se uite in ochii lui o alta? Chiar si cand te-ar fi sarutat?
Nu te-ai comportat corect,trebuia sa-l ignori complet,baiatul era iubitul unei prietene si ai toate sansele sa fii cauza despartirii lor.
Eu nu m-as simti prea mandra de mine,sa fiu in locul tau,crede-ma!
Motivele pentru care te privea nici macar nu au importanta,fie ii placeai,fie iti statea stramb o suvita in varful capului,atentia pe care i-ai dat-o te pune intr-o lumina proasta.
Lasa oamenii in pace,daca nu le-o merge bine sa se desparta singuri,iar in ce priveste viata ta amoroasa, flirtul, jocul, zambetul sau privirile furise, practica-le cu baieti LIBERI!
Si nimeni nu va putea sa-ti reproseze nimic.
Niciodata.
Uitati nu am spus ca mas baga intre ei, sau ca mi-ar fi placut de el voiam pur si simplu sa stiu ce inseamna P.S : Nu, chiar nu avem nimic pe fata si nicio suvita aiurea
E te atractie sau nu ar trebui sa te gandesti ca a vneit insotit si cu toate astea se uita dupa altcineva-tu in cazul asta.dar daca tu vei fi insotitoarea in viitor si o sa iti faca la fel.sa o priveasca pe alta...incerc sa explic ca nu e in regula.
HappynewCenusa întreabă: