| Roxu1398 a întrebat:

Hey! De vreo saptamana cunosc un baiat din scoala. Este de aceeasi varsta cu mine. Se poarta exceptional cu mine. Vorbim cam nonstop pe mess [el ma apeleaza mereu]. seara prin mesaje. imi cam da semne ca ma cam place.prima oara l-a intrbt o prietena daca ma place si a spus ca nu stie. mie mi-a zis ca nu e treaba ei si ca mie trebuie sa`mi spuna daca este adevarat sau nu. Dupa 3 zile am iesit cu el afara si cu un coleg de-al lui. Ne-am simtit foarte bine.Am ras. La un moment dat m-a luat in brate. Dar aseara. colegul lui mi-a spus ca nu ma place. Eu chiar nu mai stiu ce sa fac. M-am gandit ca s-ar putea sa-i fie rusine cu mine. dar e cam exclusa faza. Ce pot face incontinuare?

Răspuns Câştigător
| Adelina1 a răspuns:

Stii ce ai putea face... gaseste-te cu el fata in fata si intreaba-l: ce vrei tu de fapt sa fim impreuna sau doar o simpla amicitie sa vb pe mess atunci cand tu te plictisesti si nu ai ce face?

5 răspunsuri:
| Dddeeaaa a răspuns:

Ce poti face? Nimicbig grin! Trebuie doar sa stai si sa astepti daca esti sigura de sentimetele tale fata de el! Pe cand el, poate e confuz si nu stie ce sa zica si ce sa faca! Sau mai bine intalniti-va si spuneti-va tot ce aveti pe suflet si poate asa va fi mai bine! Sper ca te-am ajutatbig grin! Succeskiss!

| oanasunshine a răspuns:

Nu te'ai gandit ca poate acel coleg al lui te'a pacalit? Mi se pare chiar ciudat sa nu te placa avand in vedere felul in care se comporta cu tine. Eu una cred ca te place, dar poate nu stie daca sa-ti spuna, crezand ca poate nu este un sentiment reciproc. Daca si tu il placi, spune'i. Sau macar intreaba'l si roaga'l sa iti zica direct si fara ocolite daca te place sau nu. Unii baieti sunt mai rusinosi/timizi de fel si nu recunosc in fata altor persoane ca le place de o anumita fata, de aceea pot spune ca nu o plac, adevarul fiind altul. Tu fa cum ti'am zis, intreaba'l tu ce simte pentru tine iar daca si tu il placi, spune'i ca o sa iasa cu happy end. Baftaa;*

| kirin a răspuns:

Fata draga.te place fi siguratongue ia-l si tu in brate de 2-3 ori si vezi cum reactioneaza.cat despre prietenu lui...ii geloswinking ai incredere.incearca si vei vedeatongue

| Kooo a răspuns:

@LifeIsPink10, ai foarte mare dreptate. happy El e un baiat mai timid. Caruia ii e frica de o alta relatie. Nu vrea sa fie ranit. Dar el stie ca ea il place. Asta e diferenta. Si baiatul ala chiar e gelos. big grin

| Roxu1398 explică:

Multumesc tuturor pentru sfaturi. Chiar m-au ajutat sa vad dintr-o alta perspectiva lucrurile.din afara. Inca o data multumesc mult.:*