| Crissy_6634 a întrebat:

Hey`batting eyelashes.Deci.am oarecum o problemalaughing. In legatura cu ce vreau, si ce nu vreau...De cateva zile, nu prea imi pot lua gandul de la un baiat. E un baiat din grupul de prieteni cu care ies de obicei, doar ca il stiu doar din primavara. El e ceva de genul:baiat de cartier cu un vocabular cam obscen. dar totusi daca il vezi pare inocentlaughing. De la inceput de cand ne-am cunoscut, se comporta foarte frumos cu mine.Si.doar cu mine! Adica cu celelalte fete din gasca nu era asa atent, nu le vorbea asa de frumos etc.Cred ca am inceput sa il plac, si simt ceva anume pentru elthinking In seara asta m-a sunat, a fost atat de >dulce8-mi-a spus ca ma place de cand m-a vazut prima data, ca ar vrea sa fie ceva intre noi, si m-a invitat saptamana asta pe strand.nu stiu ce sa facstraight face. sa accept sa fiu cu el.sa nu accept? parca totusi e prea vagabond, dar cu mine chiar pare sa fie sincer... un sfat va rog! mersi. dau funda:*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Eu zic sa incerci, altfel te vei gandi cum ar fi fost daca ai fi acceptat! Daca o sa inceapa sa se poarte urat cu tine atunci ar fi cel mai bine sa va despartiti; sa nu permiti niciunui baiat sa te jigneasca sau sa dea in tine oricat de mare e dragostea si oricat de multe ar pretinde ca te iubeste. Succes!

2 răspunsuri:
| Merry24 a răspuns:

Eu zic ca merita sa ii dai o sansa.un vagabond il mai poti schimba dar un prost nu.dar nu-i permite sa te jigneasca vreodata sau sa te bata ca mahalaua va ramane mahala

| Laura_6219 a răspuns:

Si eu am patit la fel si am acceptat si sunt cu un baiat ca asta de 1 an dar cu mine se comporta foarte frumos asa ca sa stii ca si un vagabond poate sa iubeasca.