Hey deci am sters id unui baiat, nu i-am dat ignor ci delete., intrebare este cand voi intra pe mess lui ii va aparea ca sunt on? sau nici lui nu-i va mai aparea, uitati cum sta treaba sunt indragostita de un baiat adica el m-a facut sa ma indragostesc de la inceputul anului se uita non-stop la mine foarte insistent.si am inceput sa ma indragostesc de el, in sfarsit am intrat pe afcebook lui i-am dat llikeuri o gramada si el nu mi-a dat nimic... i-am luat id de la Info si l-am bagat ...nu stiam ce sa-i spun dar pana la urma mi-am facut curaj si l-am intrebat dc se tot holbeaza? si mi-a dat 1000 de semne si a zis ca mi se pare. am fost suparata mult timp si am spus sa nu ma mai uit la el si sa nu mai ies din cls la 2 cand scapa el.asa si am facut si de atunci nu i-am mai spus nimic, acum cand am intrat pe facebook el pusese o poza in care vorbea cu una si se juca X si 0 intelegeti voi. si m-am cam suparat ca din ceam citit eu vorbea cu ea foarte calm, mi s-a parut wear si am zis ma daca nu m-a bagat nici pana in ziua da azi in seama inseamna ca nu ma place! chiar daaca la scoala au observat si colegele cum se uita, si acum cand am vazut fofografia am zis PUNCT! si l-am sters din lista de mess (pff ce am mai scris) plus ca am pus-o pe o colega sa intrebe o colega de-a lui daca e rusinos. si a spus ca nu este rusinoas e chiar foarte indraznet tot cel deranjeaza spune pe fata. eu nu intelegeam un lucru inainte sa aflu ca e indraznet. in vacanta il vazusem cu pr ei pe faleza pe tipa o cunosc ea e a 9 si el e deo seama cu mine a 8, ma miram ca tipa pe nume adelina e foarte indrazneata si cand i-am vazut impreuna am ramas masK. si, eu credeam cai timid si nu mi-a zis adv ca ma place (asa crec eu ) dar cand am aflat cai indraznet fff indraznet mia picat fisa si mi-am dat seama (in momentu asta) ca el niciodata nu m-a placut. dar dc se uita asa insitent? pana si colegele mele WOW ce se holbeaza! dar in fine intrebare e: i-am dat delete lui ii mai apar cand intru?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.190.217.139) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro