| shanela a întrebat:

Hey, deci chiar nu inteleg dc acum, fetele nu mai sunt virgine de la varste precum 14-15 ani dc se grabesc? nu le-am inteles niciodata oare pentru ele nu este indeajuns mangaieri, atingeri tandre, saruturi pasionale din partea iubitului? dc le trebuie mai mult?

10 răspunsuri:
| byoana a răspuns:

Pai nici eu nu stiu, am 17 ani si nu am degand sa o fac prea curand.Ele sunt copile si baieti le fraieresc usor.

| LolLzz a răspuns:

Asta e sec XXI

Răspuns utilizator avertizat
| JustMe_7096 a răspuns:

Pai...in primul rand se lasa pacalite usor! iar in al 2-lea mai este si vina parintilor. majoritatea care o fac de la varsta asta au parintii plecati si nestiind...bineinteles ca isi fac de cap! eu una asa credtongue

| VacutzaRoscata a răspuns:

Sunt fraierite de baieti
ele se indragostesc repede,apoi baiatul respectiv ii spune ca o lasa daca nu o face cu el si chestii din astea, cunosc multe cazuri asa
nici eu nu le-am inteles, banuiesc unele sunt mai putin inteligente de se lasa fraierite

| Diaaa_2907 a răspuns:

Daca le plac aventurileee... sunt curioase si ele sa vad cum este...
Mai ales in ziua de azi dar mai gasesti virginewinking!
Inainte nu era lumea asa nu se discuta despre sex nu arata atatea la tv... iar ele sunt devina pentru ca le dau satisfactie baietilorwinking

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

Problema este următoarea: Fetele de 14/15 ani preferă băieții mai mari considerând că cei de vârsta lor nu sunt destul de "maturi". Ei bine, poate că fetei îi sunt de ajuns săruturile și mângâierile, dar băiatului nu. Și cum majoritatea sunt cam naive ajung să-și piardă cea mai mare avere din prostie.
Desigur există și cazurile de adevărate Minicurve, cum le spun eu, care se dezvirginează devreme din proprie inițiativă, asta fiind rezultat din educație proastă, lipsa atmosferei de familie, etc.

| MititiCa a răspuns:

Uite, eu am 17 ani si anul asta mi-am pierdut si eu virginitatea. am si eu o oarecare abtinere cand vine vorba despre fetele astea "copile" sa le zicem asa.
eu consider ca totul vine de la sine, cel putin la mine. si eu am avut prieten la 14 ani mult mai mare ca si mine, si el isi dorea mai mult decat ce ai mentionat tu aici, adica isi dorea mai mult decat niste mangaieri, saruturi pasionale etc. cred ca este vorba si de baiatul pe care il ai la varsta respectiva, adica daca ai un baiat care te iubeste, un baiat care apreciaza ce ai tu mai de pret si anume faptul ca esti pura, neatinsa de nimeni nu cred ca iti va cere vreodata decat daca esti tu ceea care vine cu initiativa.
eu nu le consider in niciun fel, nici minicurve, nici curvulite, nici in niciun fel. fiecare are dreptu sa isi aleaga calea pe care vrea sa si`o urmeze in viata. poate fetele respective nu au o comunicare cu parinti cum ar trebui, nu sunt documentate despre subiect, ci pur si simplu sunt impinse de faptul ca "toata lumea o face". trebuie sa ai si un oarecare resprect de sine, si sa fii constient de ceea ce faci, sa stii sa te tii tu in frau daca alti nu pot sa te convinga ca nu e bine.
or sa realizeze mai tarziu ce au facut si atunci le va parea rau.
parerea meahappy
nu ar trebuie sa judecam pe nimeni. fiecare face ce vrea cu viata lui. putem doar sa le sfatuim cum si ce sa faca, si daca vor or sa tina cont de parerile noastre, daca nu nu. simplutongue
te-am pupat:*

Răspuns utilizator avertizat
| TheLastHuman a răspuns:

Pai cum daca una face,. deja prietena ei cea mai buna zice: "pai daca ea a facut eu dc sa nu fac" si uite asa turma de mamifere ce fac... fetele nu se multumesc cu nik.de ce au de ce mai vor pana cand pic si at incep sa regrete... km tarziu oh go on