| FighterForChristLuptatorPentruHristos a întrebat:

Hey...
Deci cunosc un baiat de când eram mici, prieten de familie. Eram cei mai buni prieteni. Era crush -ul meu.
A fost plecat 2 ani și nu am avut nr ul lui ca si-a schimbat telefonul și nu l-am mai cautat... dar acum a venit acasă și m-am reîntâlnit cu el...
Cand m-am uitat în ochii aia frumoși și mi l-am adus aminte, când l-am văzut... m-am îndrăgostit de 10 ori mai tare. Eu simt ca și el ma place doar ca amândoi suntem foarte timizi când suntem unul în preajma celuilalt și de abia vorbim...
Întrebarea e: sa ii spun ca îmi place de el având în vedere ca sunt fata? Sa nu îl las pe el sa ma caute? Pana acum l-am lăsat, dar sentimentul asta nu îmi da pace nicicum, doar la el ma gândesc... Sa mai aștept sa vad ce se întâmplă?
Ps. E cu 2 ani mai mare.

Răspuns Câştigător
| Eisenheim a răspuns:

Da,poți aștepta să îl i-a o străină,iar tu sa ramai cu gura căscată,sau poți să îi spui,iubirea nu e cu fițe, nu contează dacă îi spune fata băiatului sau invers, lăsați chestiile astea învechite, mai ales că va cunoașteți de o viață happy vrei sa regreți toată viața? Ok, stai și uită-te cum se duce la alta happy sau fă ce ai de făcut happy succes! happy

3 răspunsuri:
| Dintrebare a răspuns:

Da, spune-i ce gandesti. Nu ai nimic de pierdut, ba chiar sunt sanse mari sa ai de castigat.

| corbulalbrosu a răspuns:

Fa tot posibilul sa inteleaga prin tot ceea ce faci cand esti in preajma lui, ca ai dori sa deveniti un cuplu de iubiti indragostiti.
Daca nici asa NU va pricepe ca tu ''bati seaua'' in aceasta privinta, in acel caz este indicat sa lasi prejudecatile deoparte si sa-i transmiti prin viu grai sau prin mesaj ca iti place de el si doresti sa deveniti un cuplu adevarat. Succes si bafta!

| LastBlackNight a răspuns:

Legat de ultima parte, ce conteaza daca esti fata sau nu?