Buna draga mea.
Te sfatuiesc sa nu incepi nicio relatie, atata timp cat tu simti ceva pentru el, altfel o sa fie o totala monotonie, plictiseala si in plus, partenerul o sa inceapa sa tina la tine si o sa sufere.
Nu o sa-ti zic sa-l uiti, ci doar sa-l eviti, pentru ca momentan nu poti sa-l uiti, clar si oricum nu poti uita pe cineva peste noapte.
Parerea mea este sa-l eviti cat poti de mult, nu zic sa nu ramai o simpla amica cu el, insa atata tot; doar tu ai zis " am observat ca mai multe ii sunt drage". Cu asta ai zis tot, e cam fustangiu si nu meriti asa ceva. Chiar daca sa zicem ca o sa incepi intr-un final o relatie cu el, o sa fie "ok" sa zic asa la inceput, apoi o sa inceapa problemele. E posibil sa nu fie "ok" nici macar la inceput, pentru ca el o sa vorbeasca cu altele, o sa vreajeasca, nah chestii de pustani ( si asta in lipsa ta, fara ca tu sa stii ).
Ai grjia! Nu te lasa pacalita si sfatul meu este sa te indepartezi de el, stai linistita esti tanara ai timp sa vorbesti cu altii pe mess, o sa apara atunci cand te astepti mai putin.
Take care.
Pai tu singura ai zis ca pe toate le vede ca si pe tine. Deci nu simte nimic diferit pentru tine.
Nu cred ca e timid avand in vedere ca vorbeste cu toate tipele...
Incearca sa intri in discutie iar cu el, sa vezi de ce nu iti mai scrie. Vezi parerea lui.
Daca ti se par normale motivele, atunci mai asteapta sa vorbesti cu el si da-i de inteles ca il placi. Daca el o sa vrea, o sa-ti zica sa incepeti o relatie.
Multumesc mult pentru raspunsuri, LovelyC nu mi-ai putea lasa idu' de messenger sa pot sa-ti explic mai bine. SIncer, nimeni nu stie cat pot sa tin la el, dar lumea stie ca suntem prieteni buni. Mai bine ii spun unui necunoscut chestia asta, decat prietenelor mele sau familiei mele pentru ca sunt foarte rusinoasa.
Lasa totul sa vina de la sine. tu il iubesti dar el te vede ca pe o prietena, ca pe o fata simpatica. incearca sa nu ii mai scrii pentru ca o sa pari obsedata dupa el. ocupati timpul cu alceva si incearca sa cunosti lume noua sa iti faci prieteni noi. nu ai de ce sa te gandesti la o persoana care nu te iubeste. nu fi trista vei gasi un baiat care sa te iubeasca si sa te merite cu adevarat.
Poti sa il saluti pe mess cand intra si sa iti faci o relatie buna cu el... apoi puteti sa va cuplati si sa stiti doar voi de asta pentru ca ceilalti vor rade de el sau de tine... FUNDA? VOT?
S-ar putea dar. imi este jena sa-i spun ce simt pentru el. Nu sunt obisnuita sa fac eu primul pas.
Nu o sa te mai gandesti la el cu timpul. Gaseste-ti al baiat, sau fa-ti alte ocupatii. Iesi cu prietenii, distreaza-te si uita de el. Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda + VOT?
Am incercat, zau . dar nu am putut.Am iesit cu prietenii, dar tot la el mi-a sarit gandul.