| Noonehereyet a întrebat:

Deci...Doamne, nici nu stiu cum sa incep... Ok, deci am dubii ca parintii mei fac (stiti la ce ma refer). Dar cel mai rau e ca o fac cand sunt eu in casa. O data eram entuziasmata de ceva si cand am vrut sa ma duc la ei usa era inchisa. Prin geamul prin care se vede doar putin i-am vazut pe amandoi ridicandu-se brusc din pat si tata ca se imbraca si cand mi-a dat drumul mama statea sub plapuma pana la gat, ceea ce nu-i sta in fire. M-am prefacut ca nu am observat, dar ma simt ingrozitor. Si ieri am auzit-o pe mama spunand: "Sunt si copii in casa. Daca vine si se baga intre noi?". Ma simt ingrozitor. Voi ce parere aveti? Ajutati-ma!

53 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Te simti ingrozitor ca i-ai deranjat sper, nu?
Faptul ca parintii tai fac dragoste inseamna ca inca se iubesc si nu vor divorta, ceea ce este un lucru bun pentru ei (au o casnicie buna, sunt fericiti) si pentru tine (nu va trebui sa alegi cu ce parinte sa stai, nu vei fi in mijlocul unei lupte pentru custodie si pensie alimentara, nu vei avea parinti vitregi). Daca parintii tai nu ar face dragoste intre ei, ar insemna, cu certitudine, ca fac dragoste fiecare cu alta persoana (adica mama ta ca un alt barbat, acre ar putea, in orice moment sa-ti devina tata vitreg) si tatal tau cu o alta femeie. Crede-ma, chiar daca ti se pare interesanta combinatia asta, ea aduce suferinta. Acum ai vrea ca parintii tai sa-si fie infideli si sa faca sex cu cine apuca, pe unde apuca, numai ca sa nu ii vezi tu, dar in timp asta duce la suferinta. Nu stiu cati ani ai, dar stii deja sa scrii, ceea ce inseamna ca ai mai mult de 5-6 ani. Este rusinos ca nu ai educatia de a bate la usa inainte de a intra intr-o incapere, foarte urat din partea ta. Parintii tai ar trebui sa te educe mai mult, te faci de ras si vei fi marginalizata de toti fiindca te comporti ca la 3 ani desi ai de 2-3 ori mai multi.

| LoveSleep a răspuns (pentru Brigaela):

Genial răspuns.
Tot respectul.

| UDAR0047 a răspuns (pentru Brigaela):

Cică că ia deranjat, omule nu e normal, tu chiar nu înțelegi, eu nu pot sa dorm de exemplu, e deranjant și foarte urat

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Te simti ingrozitor? N-ai de ce, ei trebuie sa fie mai responsabili si sa o faca eventual cand nu esti acasa sau noaptea cand dormi.

| Drolja a răspuns:

Ar trebui să-i şantajezi:
"Tată, ştiu ce faceţi voi acolo, ca să nu mai spun nimănui, ia dă-mi de-o ţigară.".
Gândeşte-te cât poţi să stai afară după ora stabilită, deţinând un aşa as în mânecă.
"Păi de ce să mă duc să cumpăr pâine? Ca să te tăvăleşti tu cu mama?"
Noroc!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Au si ei nevoie de intimitate, de sex, ce ai si tu acum, si tu cind vei avea soț, vei face ceea ce fac si ei, si nu vei vrea sa fii deranjată, tu de ce îi deranjezi? citi ani ai?

| vali1985 a răspuns:

Incearca sa iesi si tu cu prietenii.Cel mai bine vorbesti cu mama ta.

| mihai69 a răspuns:

Nu trebuie să ai dubii, copile - tu ești dovada vie că ei chiar fac... „știi tu ce"! Acuma, că nu reușesc mereu să „producă" (adică să conceapă) un geniu când fac asta, nu e nici vina lor, nici a ta...

| SkyPilot a răspuns:

Am o parere foarte buna despre parintii tai, care se iubesc si se inteleg bine dupa multi ani de casnicie. Tu ar trebui sa te bucuri de acest lucru.
Ar fi bine sa le pastrezi intimitatea, sa nu mai mergi la usa lor si sa nu mai incerci sa te uiti pe geam.

| PedoBarbie a răspuns:

Și ce te bagi tu?

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Da' tu de unde crezi ca provii? Cu siguranta nu te-a adus barza.

| Happyjump a răspuns:

Lasa-i sa facă sex, gandeste-te ca si ti tu te-ai născut prin acelasi mod si cândva si tu vei face acest lucru. Esti mic, înțeleg, dar "îngrozit" nu mi se pare un cuvant potrivit. Fa-te ca nu auzi.

| Pinocchio a răspuns:

Daca esti baiat atunci ar fi mai bine sa discuti cu tatal tau aceasta problema, sa se fereasca sa faca dragoste cu mama ta cand tu esti acasa.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Pinocchio):

Este fată

| Pinocchio a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Atunci sa discuta cu mama.

| Mirke a răspuns (pentru Pinocchio):

Era entuziasmata, se simte ingrozitor? nu crezi ca e absurt sa o faci baiat? sau mai rau, gay, sau altceva!

Exact, dar ea nu trebuie sa tragă cu urechea la usa, sau sa insiste să intre daca vede ca este inchisă, si părintii ei au treabă, este un lucru absolut normal sexul intr o caznicie.

| Pinocchio a răspuns (pentru Mirke):

Nu mi-am dat seama rapid ca e fata, nu intentionez sa o fac gay etc.
Ce vii tu sa ma iei la rost haaaaaaa?

| Pinocchio a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Nu stia ce se intampla pana nu a intrat, eu cred ca si parintii trebuie sa fie un pic mai precauti.

Corect

| Brigaela a răspuns (pentru Pinocchio):

De ce sa fie precauti, tu te-ai astepta ca intra cineva peste tine fara sa bata la usa desi nu mai are 3 ani? Mie nu mi-ar trece prin cap ca am crescut un copil incapabil sa respecte cateva reguli de comportament civilizat.

| Pinocchio a răspuns (pentru Brigaela):

Se vede ca nu esti mama, copiii mici (chiar pana la 12 - 14 ani)de regula nu prea bat la usa in casa unde sta familia.
Nici eu nu am facut dragoste cu sotul meu ziua cand copilul era acasa.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Pinocchio):

Dar daca este fata? Tot cu tatal ei sa discute si sa-i explice ca nu este tocmai frumos ce-i face el mamei. laughing

| Pinocchio a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Dupa cum am mai raspuns sus, daca e fata e mai bine sa discuta cu mama.
Nu e vorba ca e frumos sau nu, dar nici parintii nu pot face dragoste linistit daca copiii sunt acasa, iar pentru copiii poate deveni frustrant sa nu mai aiba curajul sa intra in camera nu cumva iar sa le intrerupa (ca doar asa se poate intampla si fenomenul penis captivus de exemplu).

Pai cum sa nu te iau la rost, tu unde iti trimiti copii la plimbare cand esti ocupata cu sotul? mai bine iti inveti copii cu ce e normal, si na ca te mai apuca dorinta spontan, nu ii trimiti afara decate ori te apuca? sunt prea rautacios HA?

Oare nu parintii, mama in primul rand trebuia sa-l invata ca sa nu intra in dormitorul parintilor cand ei sunt inauntru?
Daca nu a facut acest lucru mama ei, fata nu are nici o vina.
Nu stia ce se intampla si nu avea restrictie pana atunci.
Asa cred.

| Mirke a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Chiar asa nu e frumos sa lasi mama cu plapuma pe ea si tu sa te imbraci repede! ce tata e el daca fuge rudinos de la indatoriri!

Buna aia cu penis captivus! ai patit? eu am simtit puterea cu care poate strange ea prin exercitii kegel, dar nu vreau sa magandesc cum e sa ramai intepenit!
Dar a inteles careva cine i-a dat drumul fetii? daca vedea prin geam? eu cred ca a visat urat!

Eu nu am patit asa ceva, dar stiu ca exista.

Nu, nu sunt mama, dar am fost copil si parintii mei m-au invatat sa bat la usa. Si colegele mele au copii si ei se comporta diferit: cei rasfatati, pe care parintii nu ii educa, nu bat la usa. Cei de care parintii se ocupa, le spun de 100 de ori ca trebuie sa bata la usa, ori de cate ori intar intr-o camera, invata cam pe la 5-6 ani sa bata la usa. Sincer, daca spui ca si copiii tai au facut asta, nu-i asa ca nu te-ai obosit sa le spui, inca de pe la 2 ani si jumatate, de cate ori intrau intr-o incapere cu usa inchisa sa bata la usa? ca eu nu cred ca ii spui copilului de fiecare data, ani de zile si el nu pricepe pana la 14 ani

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Pinocchio):

Tanti ma vad nevoit sa-ti dau dreptate, se putea intampla ca tati sa ramanea cuplat cu/in mama si sa nu se poata ridica. rolling on the floor

Nu fi atat de rea cu acest copil, ca doar abia are 14 ani si pana acum nu s-a confruntat cu aceasta problema.
Pentru asta nu tai /spanzuri ca si cuvintele tale in postarea aia lunga, unde aveam senzatia ca parca urasti tinerii.

| Pinocchio a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Tanti sa zici la mama ta.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Mirke):

Mai, ce era sa faca, sa stea asa si fata"ingrozita" sa-i vada/priveasca trompa? rolling on the floor

Nu urasc tinerii, dimpotriva, ii tratez ca pe niste egali, care pot si vor sa fie mai buni.
Nu stiu daca sunt rea, cred ca adevarul este neutru si mi se pare mult mai rea atitudinea ta: las-o, e mica, habar nu are, nu merita sa o ajutam, sa o invatam, mai bine nu dam doi bani pe asta, ce ne intreseaza pe noi. Eu cred ca un copil ed 14 ani are discernamant si poate sa inteleaga cand greseste si sa aleaga sfaturile bune. Poate parintii ei nu au avut timp sa o invete si ar putea invata acum, daca i se spune.

Nu rastalmaci cuvintele mele.
Atitudinea ta nu e frumoasa, ar trebui sa incerci macar sa devii mai blanda si buna.

| PsihoSex a răspuns (pentru Pinocchio):

Off, ce dilema. ea nu e destul de matura la 14 ani, parintii problematici - cand ii putea spune fetei ca mama se simte rau si are nevoie e liniste si somn, etc. - iar altii se avanta vitejeste sa debuteze la aceiasi 14 anisori. Vai, vai, ce ne facem fara o elementara educatie?!

Inseamna ca nu reusesc sa ma exprim destul de clar, scuze.

Nu m-am lamurit cine i-a dat drumul!

" i-am vazut pe amandoi ridicandu-se brusc din pat si tata ca se imbraca si cand mi-a dat drumul mama statea sub plapuma "

| Pinocchio a răspuns:

Cel mai bine sa exista niste reguli, care parintii trebuie sa o faca.
Am gasit un articol interesant legat de aceasta problema, cred ca te-ar ajuta si recomand sa citeasca si parintii tai.

http://baby.unica.ro/copiii-parintii-si-sexul-pe-ascuns-2195989.html

| SorinTudor a răspuns:

Pai si ce e rau? de ce trebuie sa te simti ingrozitor? nu ai camera ta?

| Mirke a răspuns:

Deja esti cu traume? cati ani ai? e ceva normal, poate o sa mai ai si frati nu te bucuri? sa te inveti minte sa bati la usa! doamne fereste sa mai dai buzna peste ei, o sa intelegi cand o sa fi si tu cu nevoile tale de intimitate, trebuie sa ii intelegi! e normal sa ti se para gretos, dar nu e ingrozitor!

| Mirke a răspuns:

" i-am vazut pe amandoi ridicandu-se brusc din pat si tata ca se imbraca si cand mi-a dat drumul mama statea sub plapuma " CINE ti-a dat drumul? ce incerci sa ne spui?

A intrat singura, ce n-ai inteles?

Tot nu m-ai lamurit, citeste acolo ca i-a dat cineva drumul! am si scos citatul

" i-am vazut pe amandoi ridicandu-se brusc din pat si tata ca se imbraca si cand mi-a dat drumul mama statea sub plapuma "

| BeckhamRZM a răspuns:

Bună.

Da' e normal, pana mea, depinde acum și câți ani ai și cum percepi asta. Normal ar fi să o facă atunci când nu sunteți voi acasă și cât mai discret. Nu ar trebui să știe o lume întreagă că ei și-o trag, știi? Ar trebui să fii mândră, părerea mea. Alți părinți se omoară între ei, alții au părinți care nu sunt sănătoși și își duc crucea de-o viață, alții care omoară copii, alții divorțează. Faptul că încă se iubesc, ar trebui să te facă să fii mândră pentru că ai părinți care încă se iubesc.

| StefanCosmin a răspuns:

Zi.le si tu ca te deranjeaza caci asa faceau si ai mei si le.am zis, si acum se duc altundeva sa.

| LeZizu a răspuns:

Esti micuta. De la o varsta a face dragoste e un lucru normal

| MrNob0dy a răspuns:

''curiozitatea a omorat pisica''happy pai nu stiu daca e ok sa stai pe la usa sa asculti....eu nevoie si dansii de momentele lor intime. cred ca mai util ar fi sa te concentrezi asupra altor lucruri benefice pentru tine de ex. invatatul

| Noonehereyet explică:

Parintii mei( pentru ceicare tot zic de batutul la usa) intra in camera mea fara sa bata la usa dupa cum au ei cheful( pot spune). Si le-am zis dar replica lor e mereu :"Noi nu te-am pus sa bati la usa noastra!".

| Luci32 a răspuns:

Mai iesi din casa o vreme si gaseseste cv de facut pe afara si gata.

| ellebrandusa a răspuns:

Ar trebui sa te bucure faptul ca parintii tai inca se iubesc, iar tu esti deja mare si constienta de ceea ce se petrece in jurul tau.Au si ei nevoie de intimitate. Daca ai vreo banuiala ca se "iubesc" stai retrasa in camera ta, in bucatarie..pana ies ei..nu cred ca era o urgenta asa mare...Doar daca arde ceva, ai voie..in rest NU!

| roxysiatat99 a răspuns:

Nu e nimic rau in chestia asta... ai face bine sa nu bagi de seama si sa iti vezi ocupatiile tale, de problemele tale si sa nu "ii bagi in seama". in plus nu ai de ce sa te simti ingrozitor. eventual cand te mai simti asa, fa ceva ce te calmeaza. ce te ajuta sa uiti. sa asculti muzica, sa citesti sau orice altceva ce te ajuta sa te relaxezi.