| eueueu123 a întrebat:

Hey! deci eu nu ii inteleg pe baietii astia laughingle place mult sa aiba de ce sa apuce de nu le plac fetele normale sau ce? [ma refer la fetele alea mai plinute, ca vad ca baietii trag mult la ele laughing] fara suparare... voua baietilor, cum va plac fetele? mai slabute si cu forme frumoase, sau ceva mai plinute? depinde si de caracter, desigurwinking

13 răspunsuri:
| b3bitsa a răspuns:

Buna. Nu contest faptul ca te cam lauzi ca ai o siluieta de invidiat. Dar te-ai intrebat daca acea fata cu care el isi petrece mai mult timpul, daca are ceva probleme? Si asta sa o faca numita grasa? Eu zic ca nu-i frumos sa judeci oamenii, mai stii ce e in sufletul ei sau ce probleme are? *Dragos123 are dreptate. Poate are alte gusturi sau pur si simplu se inteleg bine, ca amici. Nu te inteleg... pentru un baiat sa faceti chestiile astea. Nu e singurul baiat, poate vezi unul mai bun happy

| b3bitsa a răspuns (pentru b3bitsa):

*Dragos 9234, am gresit cand am scris.

| eueueu123 explică (pentru b3bitsa):

Hey! ma refeream la faptul ca ea are fund, sani, nu sunt geloasa sau ceva, Doamne! stiu ca toti avem defecte! si fata aia nu are probleme de familie sau personale sau ceva de genu! el sta numa sa apuce ce are ea! cred ca stii la ce ma refer!

| eueueu123 explică (pentru eueueu123):

Cand am zis ca stiu ca toti avem defecte, ma gandeam la faptul ca ea e mai plinuta!

| h3r a răspuns (pentru eueueu123):

Defectul tau care e?
Nu zice nimeni ca daca e plina, are dreptul sa fie model, insa... ce treaba ai tu?
Cand o sa te maturizezi o sa intelegi mai multe.

| aryana1991 a răspuns:

Nu stiam ca adevenit un comportament antisocial ca si persoanele mai plinute sa fie placute.E normal si de apreciat ca mai sunt persoane(baieti)care nu cauta doar 90-60-90.Tu prin intrebarea ta ai insultat multe persoane parerea mea zicand ca plac plinutele si nu fetele normale.Gandestete ca mai sunt persoane care vad si dincolo de infatisare. Take care

| eueueu123 explică (pentru aryana1991):

Am mentionat ca a scris sora mea mai mica! va rog, nu mai raspundeti la aceasta intrebare! scuzati-i comportamentul si daca a jignit pe cineva! e putin cam increzuta! a intrat pe contul meu si tot scrie intrebari prostesti! va rog nu mai raspundeti la intrebare, si nu bagati de seama ce a scris! sunt fratele ei mai mare...

| dragos9234 a răspuns:

Vai ce nebuna esti tu si ce amuzanta.
Daca e grasa ce are?
El poate are alte gusturi.
De unde stii ca arati bine? Poate esti cea mai urata persoana pe care a intalnit-o el.

| MiaAtasiei a răspuns:

Buna.ma gandesc ca acea fata cu care sta el mai mult ori o cunoaste de mai mult tim ori are mai multe in comun cu ea.nu i spune ca l placi in schimb arata-i subtil asta prin gesturi si priviri si incearca sa gasesti lucruri care ii plac si iti plac si tie.si vezi poate va veti putea apropia mai mult prin discutia despre lucrurile in comun

| VirGiveMe a răspuns:

Hehe, intrebarea ta chiar ma amuzat. Acum pot sa iti raspund cum vrei tu sa auzi sau pot sa iti dau un raspuns sincer. Si aleg sa iti dau unul sincer, el poate are alte gusturi sau poate este prea timid sa se bage in seama mai mult cu tine, daca te consideri o persoana frumoasaasta nu inseamna ca si esti ( nu contest faptul ca nu esti frumoasa ) asta se numeste narcisism.

Ai doua modalitati :
1. Sa il intrebi tu si totul sa se "dezvaluie" mult mai repede.
2. Totuls a decurga normal si poti astepta 10120310509170947861 de ani.

Alegerea o faci tu

| eueueu123 explică (pentru VirGiveMe):

Nu ma consider cea mai frumoasa persoana! nici nu am zis asta! vreau doar sa spun asa o comparatie... nu stiu!

| eueueu123 explică:

Hey! scuzati pentru intrebarea asta laughing) a pus-o sora mea mai mica laughing off! trebuie sa ii fac si ei cont ca ma enerveaza ca tot pune intrebari de pe contul meu! scuzati-i comportamentul, limbajul, gelozia, etc! e mica si nu stie! deci o lamuresc eu acum cum sta treaba cu toate astea! eu sunt fratele ei mai mare care are contul! laughing

| Veronica66 a răspuns:

Intreaba-l! Nu o sa afli niciodata daca nu il intrebi. Fii primahappy