| NatyNate a întrebat:

Hey. deci imi place de un baiat dar nu vreau sa.i dau de inteles ca.mi place. vreau sa vad daca.i place lui. astazi. am iesit cu el si niste prieteni si am intreabat o prietena : " Tie nu ti.e frig?" iar el a inteles ca mie mi.e frig si a vrut sa-mi dea pulovarul lui. ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| MariaLOL a răspuns:

Fii atenta la gesturile lui, poate te urmareste cu privirea adica nu e greu sa-ti dai seama daca te place.Dar chestia aia cu haina a fost ''un inceput''laughing

13 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Baiatul este politicos. Nimic mai mult.

| h3r a răspuns:

Foarte drăguț din partea lui, însă dacă mai insiști cu apropouri în prezența lui, își va da seama că îl placi.
Totul vine de la sine.

| syd a răspuns:

Daca a fost politicos nu inseamna ca te place. Si in plus, de ce nu ai vrea sa ii dai de inteles ca il placi? Crezi ca el va merge orbeste sa te curteze daca nu stie ca simti si tu ceva?

| NatyNate explică (pentru syd):

Faza e ca el a vrut o relatie cu mine in iarna, iar eu l-am refuzat straight face

| syd a răspuns (pentru NatyNate):

Si crezi ca mai vrea ceva de la tine dupa ce l-ai refuzat? E urat sa iti bati joc de sentimentele lui. Zic sa-l lasi in pace si sa gasesti altu'.

Nu mi.am batut joc doar ca mi.a fost frica ca de obicei era genu de baiat care statea 2 -3 sapt cu o fata ..se desparteau si dupa isi batea joc de ea.

Si acuma crezi ca nu e la fel? Oamenii nu se schimba usor.

In ultima vreme chiar cred ca s-a schimbat. nu mai e la fel.

Fa cum crezi tu. Doar sa nu faca si el ce i-ai facut tu in iarna. Aparentele inseala.

Bafta.

Eu nu i-am facut nimic. doar ca el cam asa face cu toate fetele... dar e chiar dragut. si. nu stiu ce sa fac straight face

Vorbim in privat daca vrei, nu trebuie sa devina locu asta un chatwinking.

| MariaLOL a răspuns (pentru NatyNate):

Fii atenta la gesturile lui, poate te urmareste cu privirea adica nu e greu sa-ti dai seama daca te place.Dar chestia aia cu haina a fost ''un inceput''laughing

| irrumator30 a răspuns:

Inteligenta miscare ai facut: ai vrut sa vezi daca ii pasa de tine? prin faptul ca ti-a oferit pullover-ul lui ti-a dat de gandit ca s-ar putea sa fie ceva in sufletul lui pentru tine.

Mai fa si alte faze asemanatoare si daca reactioneaza pozitiv la semne spune-i ce simti pentru el, intr-o conversatie privata.

| 7639781254 a răspuns:

E doar educat si politicos.