| greeneye a întrebat:

Hey! Deci nu mai pot, sufar enorm, de cateva ore plang intr-una, m-am despartit de iubitul meu si simt ca s-a spulberat totul. Acum realizez cat de mult il iubesc dar pe el se pare ca nu il afecteaza cu nimic sau nu vrea sa arate. Nu stiu ce sa mai fac i-am zis ca vreau sa ne vedem sa vorbim dar el nu mai vrea, a zis ca ii pare rau dar nu ne putem vedea. Ce sa-i zic sa-l fac sa inteleaga ca nu e normal sa te desparti de cineva prin telefonnn? si mai ales dupa atata timp...

2 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Am impresia ca tipul asta nu te-a iubit cu adevarat, ca i-a placut doar sa fie cu tine dar acum s-a saturat, si in plus l-au sfatuit "bine" si prietenii lui. Mai bine cauta sa uiti de el si sa-ti vezi de viata ta.
Domnul fie cu tine.

| andreea_9470 a răspuns:

Am citit in intrebarile tale anterioare ca ti se pare ca relatia voastra e cam monotona, plictisitoare si ca prietenul tau ti-a cerut si o pauza. cred ca din acest motiv s-a plictisit iubitul tau de relatia asta si poate vrea ceva nou. insista sa va vedeti, du-te la el si sa-ti spuna care sunt motivele pentru care s-a despartit de tine.