| andreutzalala a întrebat:

Hey! Deci o sa va zic direct: imi place de un baiat cu 2 ani mai mare ca mine, noi 2 nu vorbim. Imi puteti spune si mie niste semne pe care le fac baietii atunci cand plac o fata?

Răspuns Câştigător
| kar1GaNNN a răspuns:

Se uita la tine, iar cand privirile vi se intalnesc se va uita in alta parte.
Cand vorbesti cu el se emotioneaza, se inroseste.
Daca e mai indraznet va vorbi mult cu tine, va face orice sa te vada.
Daca e timid nu va vorbi cu tine, ii va fi rusine.
Te atinge "din greseala", sta langa tine.

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Semne?
Ti-au dat amanunte cu totii,eu pot sa-ti spun ca te situeaza in centrul atentiei lui si te observa tot timpul, cauta sa se apropie prin orice mijloc de tine si fie virtual, fie live, orice-ar face, are legatura cu tine!

| neutrino a răspuns:

Atunci cand unui baiat ii place de o fata, va incerca sa intre in vorba cu ea, sa o curteze, sa o invite in oras, etc. Daca el te stie si nu a facut nimic din toate acestea, atunci inseamna ca cel putin momentan, nu are nicio intentie in ceea ce te priveste.

| SimpleIsCool a răspuns:

Salut.
De obicei atunci cand baietii plac o fata sunt mai timizi la inceput(nu toti)dar se uita la tine,zambesc, iti dau like-uri pe facebook, lucruri de genu.
Dar daca iti place de el, exprimati direct sentimentele fata de el, ca nu ai nimic de pierdut.
Peace!

| Robieski a răspuns:

1. se uita pe furis la tine laughing
2. incerca sa se bage in seama cu ceva interesant
3. se da in spectacol

| almirock a răspuns:

De exemplu, un semn ar fi dacă îți zâmbește când te vede pe stradă sau într-un loc public. A încercat în vreun fel să te contacteze, de exemplu pe facebook? Când vă vedeți, ai putea începe tu o discuție, nu e chiar așa de greu. Nu uita să "keep eye contact", e foarte important! Succes!

| Miahicoco a răspuns:

Baietii de regula cand le place o fata sunt mai timizi, poti sa recunosti ca le place de tine prin faptul ca acestia incep sa i-si fluture penisul(ca o elicie), ostentativ chiar, atunci cand ii privesti. Nu te speria de acest lucru incearca pur si simplu sa te apropii si sa zici buna.