anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Deci, plac un baiat.cateodata el vine la mine si ma pupa pe cap,ma ia in brate, ma tine de mana si in ore se uita la mine dar cateodata este mai distant si mai imbratiseaza si alte fete. sad eu nu stiu ce sa cred dac ma place sau nu? acum catea zile l-am intrebat pe cine place si a spus ca pe nimeni. oare e adevarat sau a spus asa pentru ca ii e rusine? Ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| RazZz0R a răspuns:

El de fapt te place dar nu stie daca tu il placi si vrea sa afle cumva de la tine. Fa-i un semn si tu ceva sa vada si el ca tii la el cu adevarat. Nu ti-aspus adevarul pentru ca nu stie poate cum sa iti spuna, vrea sa afle daca si tu simti la fel sa nu fie ranit.

| anonim_4396 explică (pentru RazZz0R):

De catea zile ma intreaba de cine imi place...eu nu stiu ce sa ii spun...

5 răspunsuri:
| Kitty a răspuns:

Baietii spun cam rar adevarul. De aceea, cam rar sa vezi un baiat recunoscand ca te place. Poate e tipul de baiat caruia ii place sa flirteze si de aceea "azi cu tine, maine cu celelalte, apoi iar cu tine". Daca i-ai arata putina indiferenta, atunci poate ai afla daca te place sau nu.

| neutrino a răspuns:

El este un baiat sanatos, ii plac fetele frumoase, iar tu nu poti avea pretentia ca esti singura fata frumoasa.

| Doub a răspuns:

Te place, dar cred ca vrea sa se cam joace cu psihicul tau.thinking

| SoKawaii a răspuns:

Te place..sunt, dafapt eram in aceeasi situatie, iar acum suntem impreuna. secretul e sa i dai semne :,, loveste l pe umar,,. fa i cu ochiul