Pai spune-i intai ce simti pentru elsi apoi intreaba-l daca simte si el ceva pentru tine
Nu cred ca ar fi bine sa il uiti. sa te indepartezi de el.
Si daca o cipeste pe o prietena dea ta aia nu inseamna ca o si place. poate vrea sa ii atraga atentia sa vb cu ea sau. etc
Dai mai multe semne ca il placi. apropiete de el castigai increderea sau spune-i ce simpti pentru el. Nu prea direct ca poate o sa ajungi unde nu vrei.
Iti las ceva ce am mai lasat si acum cateva minute la o alta persoana care a postat o problema asemanatoare
"Cand Iubesti pe cineva pur si simplu spune-i! Nu mai astepta momentul potrivit. s-ar putea sa nu mai ai ocazia s-o faci!"
"Ciupitul" pe facebook nu este acelasi cu "ciupitul" in realitate. Poate o place pe acea fata sau vrea doar sa o bage in seama.
Afla daca te place. Daca intr-adevar te place, da-i semne ca il placi.
Vorbeste cu el pe mess, iesiti impreuna etc.
Daca esti sigura ca nu te place, atunci mergi mai departe caci mai sunt baieti pe lume
Bafta!
Doamne fereste! Si ce? Este doar o ciupitura. Tu incearca sa vorbesti cu el, nu neaparat sa ii spui ce simti. Esti geloasa si nu ar trebui.
Nu mai baga in seama tot ce vezi pe facebook, nu ala e important. dar da-i de inteles baiatului ca si tu il placi, ca daca iti zambea, se uita la tine poate ii place, dar nu stie ca si tu il placi. nu mai ramaneti cu mentalitatea ca baietii trebuie sa faca mereu primul pas.
Pe facebook nu prea conteaza sincer si eu de exemplu imi place de o fata cand vad vreun check-in cu altii sau ceva o poza devin agitat spune-i in fata si poate prietena ta a inceput sa "il ciupeasca" iar atunci normal ca raspunde inapoi