| bbyyyyyyyy a întrebat:

Hey happy deci sa incep : eu si prietenul meu suntem de ceva timp impreuna si amandoi am ajuns la concluzia ca putem trece la pasul urmator, ma simteam sigura si pregatita doar ca am aflat un lucru zilele astea de la el care mi-a schimbat parerea. Eu credeam ca el este virgin, la fel cum sunt si eu dar mi-a recunoscut ca a facut sex cu o prietena inainte sa ma cunoasca pe mine, nu m-am suparat pe el pentru ca am inteles ca i-a promis acelei fete ca nu scoate o vorba si m-am bucurat ca intr-un final a fost sincer cu mine. Problema mea e ca acum mi-e oarecum frica ca nu o sa ma descurc, adica fata respectiva e mai mare si experimentata, normal ca a stiut ce sa faca, dar eu habar nu am si nu vreau sa fiu oarecum " comparata" cu alta care stiu ca e mai presus. Acum chiar sunt atat de confuza si speriata in acelasi timp sa nu fac ceva gresit. Stiu ca iubitul meu nu mi-ar reprosa ceva doar ca ma simt asa de ciudat sa stiu ca a fost alta inaintea mea. Ceva sfaturi?

8 răspunsuri:
| Addicted2Chocolate a răspuns:

Esti clasa a 9-a, corect? E cam devreme pentru a trece la acest pas, sincera sa fiu, dar este alegerea ta. Deci, nu conteaza cate fete a avut inainte daca relatia voastra este bazata pe iubire. Trecutul e trecut, voi sunteti acum "prezentul". In legatura cu comparatul, nu cred ca va face asta happy mai ales ca esti virgina. Daca vroia una experimentata, era normal sa nu mai fie cu tine. Frica ta este normala, orice fata se gandeste cu groaza la acest pas, pana si eu. In orice caz, gandeste-te asa. Daca el chiar te iubeste, te va face sa te simti bine, iar frica va disparea fara sa iti dai seama. Totul va merge de la sine. happy Doar ca, inainte de toate astea, intreaba-te daca merita sa fie "primul".

| mihai69 a răspuns:

Dacă ai fie și cea mai mică îndoială, las-o pe altă dată.
E greu totuși în ziua de azi să dai peste băieți virgini (deși nu imposibil). Dar o comparație va exista în imaginația lui, oricum. Dacă nu cu „cea de dianintea" ta, atunci măcar cu propria mână sau cu actrița preferată... tongue
Vrei să știi ce să faci? atunci învață să-ți învingi teama și timiditatea și vorbește. Spune-i ce vrei, ce-ți place și roagă-l să te ghideze în același fel.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Stai linistita, nu trebuie sa ai experienta ca sa fii dulce. Oricum va fi prima data, el trebuie sa fie experimentat, ca tu ai nevoie de atentie, nu se pune problema sa se simta el bine. Oricum, daca el a facut-o o singura data, nu te astepta la cine stie ce criterii de deosebire in capul lui, inca nu e 'umblat'.

| neutrino a răspuns:

Accepta realitatea, in curand si tu vei fi in aceeasi postura ca si vechea lui relatie.

| Alcyon a răspuns:

Daca ai sub 18 ani, te sfatuiesc sa amani momentul. Puteti sa va iubiti si fara sa intretineti relatii sexuale. Viata sexuala sa stii ca vine la pachet si cu multe batai de cap (mai ales pentru o femeie): sarcini nedorite, afectiuni ginecologice, stat cu spaima in fiecare luna sa nu fi ramas gravida (fiindca nicio metoda nu e 100%), avorturi etc. In afara de asta, daca nu te cunosti bine dpdv sexual si n-ai un partener atent, nici placerea n-o sa fie cine stie ce. Ba chiar s-ar putea sa ai parte de durere sau o senzatie neplacuta. Sa stii ca una e sa te masturbezi (cand ajungi la orgasm in doua minute) si alta e sa ai contact sexual. Nu te lega la cap cand nu te doare. Viata de adult nu e chiar asa de roz, fiindca implica multe griji si responsabilitati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un singur sfat: nu iti mai bate capul cu prostii! Bucura-te de prietenul tau, bucura-te de momentele intime pe care le vei petrece cu el si nu in ultimul rand, folositi prezervativul. Mai ales acum ca sunteti la inceput.

| Solitude15 a răspuns:

Ar trebui sa te mai gindesti sa mai meditezi asupra acestui lucru

| gabriel6426 a răspuns:

Da nu ai experienta necesara. insa el trebuie sa fie tandru cu tine si sa te invete. daca te iubeste cu adevarat nu o sa fie nicio comparatie. trebuie doar sa incerci sa fi relaxata si totul va fi bine pentru inceput lasa-l pe el sa faca traba nu tu sa fi deasupra