Ce intamplare
Partea cu Jasper a fost foarte tare
Da. il placi / te place
Nu il scapa, iesi pe afara si cunoasteti-va... macar nu o sa iti para rau ca nu i-ai acordat o sansa.
Mult succes!
Data viitoare ai grija cu Jasper ( desi e un mic Cupidon )
Auzi,tu citesti evistele alea, povesti adevarate sau intamplari ciudate? nmai acolo citeam asemenea aberatii..auzi,ne-am impiedicat unul de altul, m-a ajutat sa ma ridic.a vrut sa te sarute, ai alergat in bloc, ai uitat javra, dupa vreo 5 min ai gasit javra cu baiatul, jucau barbut.baiatul esti sigura ca te place, tu nu stii cati pasi sa faci inainte si inapoi.maaaa,ce-i cu tampenia asta? ti-a dat profesoara de fizica tema pentru acasa?
Da mi-o dato si pe urma trebuie sa ti-o bag pe gat Macar stii ce ii aia aberatie? daca nu stii, uitate la raspunsul tau tampit daca nu stii sa faci legatura intre creier si maini (degete), nu mai raspunde. Si javra esti tu
Sunt javra ca ti-am zis ca esti varza la capitolul scris? mai citeste o data intrebarea ta si o sa vezi caricatura! cred ca si javra jasper scrie mai bine!
ce ma rad de prostia ta vezi? oameni ca tine fac te ras rasa umana Eu una zic sa te duci sa iti dai foc Si javra esti tu
Tu deja ai cam hotarat, ce rost are sa mai intrebi? Numai cateii isi fac asa relatiile.
Bună.
El trebuie să fac primul pas, l-a făcut dar tu l-ai respins. E normal să fie aşa, pentru că nici nu ştiai cum îl cheamă. Deci, cunoaşteţi-vă mai bine şi după vă puteţi săruta cât vreţi şi unde vreţi.
Are tupeu băiatul, cred că e un băiat super. Deci, cunoaşteţi-vă mai întâi, vorbiţi etc. Să vă cunoaşteţi mai bine, după aceea tot el va trebui să facă primul pas.
Dacă mai ai nevoie de vreau sfat, dă-mi add : dnd5min_xd
Foarte bine ca ai un catel. Poate crezi sau nu el o sa fie alibiul tau.Te poti face ca Jasper vrea sa se duca la acel baiat si atunci cand va apropiati incepi sa vorbesti despre caine si asa usor usor veti ajunge sa discutati despre altceva nu numai despre caine. Daca tine la tine sigur va vorbi si el cu tine nu se va face ca ploua... Dupa ce te combini cu baiatul ai drija nu-l neglija pe Jasper. Funda?
Poate ar fi mai bine intai sa il cunsoti, sa vezi daca va potriviti. ai dreptate, asa daca tu te saruti cu el si de fapt nu stii ce vrea, ce a vrut..etc, dar daca tu zici ca simti ceva pentru el. e ok, faci ce iti spune inima.
KatiMe27 întreabă: