Baiatul cu care vorbesti e cam... badaran.Chiar daca nu ai avea prieten ar suna putin ciudat sa iti zica ca ''ar face-o cu tine''... daca ai prieten, inseamna ca e genu` de baiat care vrea sa aiba prietena, sa faca unele lucruri cu ea, si dupa aceea trece la alta.Mai bine ii dai ignore, ce strici? O relatie virtuala? Mai bine sacrifici o relatie pe net decat relatia cu iubitul tau.
La multi ani si bafta
DEci dai ignore deoarece "nu da vrabia din mana pe cioara de pe card"
stai linistita cu iubitul tau.lasa-l pe ala. din ce reiese vrea doar sa fie cu tine ca sa te...
Te pup:*
Pur si simplu : ignora-l cel mai bine asa
ala e doar un golan care vrea numai sex
Ăsta e un obsedat sexual cine ştie ce o să-ţi facă dacă te prinde singură. Dăi ignore mai repede şi stai în banca ta
Nu te juca cu focul.
T.
Da.prietenul tau nu merita sa-i faci asta.si + ca tipul respectiv nu vrea decat sa o faca cu tine.
Pai esti dispusa sa te lasi folosita si tratata ca un obiect sexual, daca da atunci pune-ti pe frunte un biletel pe care scrie "ma las folosita din punct de vedere sexual tuturor celor ce imi spun ca sunt frumoasa si buna" fi cuminte si nu lasa toti cocalari sa-si bata joc de tine!
Ignora-l pentru ca nu merita. Stiu ca ti s-a mai zis, insa mai bine sa stii ca esti cu cineva real, decat cu vreun om care poate sa si minta in privinta varstei, iar cand te vezi cu el... sa ai vreo surpriza neplacuta.
Mult succes, si nu te lasa in voia unor promisiuni ce pot fi incalcate si nu te baza pe faptul ca stie ca ai prieten.
Eu zic sa nu`i dai ignore!
Bateti si tu putin joc de el! Pana o sa vina la tine in oras mai este! Si pe langa asta.cine zice ca trebuie sa te intalnesti neaparat cu el?
Sau daca nu. poti sa fi cu aman2 in acelasi timp.adica.ala cu care vorbesti pe mess.pana una alta e doar o relatie inline:d...nimic altceva.
Si. obisnuieste-te cu idee ca baietii sa iti spuna ca ar faceo cu tine. e normal. adica daca esti frumoasa.si daca ti s-a spus ca ar faceo cu tine.esti..
Fi si tu putin mai rea! A trecut vremea cand se face sex doar dupa ce te casatoresti! Suntem in 2011!
Parerea mea.!
Ignore! Pur si simplu! Nu e foarte dificil! Ca doar nu stie unde stai? Sau stie?
Ce gandire de c.rva are cea care a inceput cu " Eu zic sa nu`i dai ignore!"
liliana77any întreabă: