Dude, cauta o fata decenta. Nu te arunca cu capul inainte doar pentru ca e draguta. Daca nu ai experienta in domeniu, poate ca ar fi mai intelept sa vorbesti cu o fata care este in acceasi situatie, sau...axeaza-te pe self improvement in alte domenii, vei avea timp si pentru fete.
Daca "prietena" ei ti-a aratat discutia, de ce dovada mai ai nevoie? Nu vrea o relatie serioasa, o plictisesti...si are nevoie constanta de atentie = bye bye friends, bye bye self-esteem.
Acum s-a rezolvat totul.I-am zis ca ne despartim si nebuna a venit pana la mine in oras.a zis sa ne intalnim si mi-a aratat toata conversatia ei cu foatul..decand suntem noi.El i-a dat mesaj sa se impace si alte cct iar ea il refuza de fiecare data.Am decis sa ma impac cu ea.dar multumesc de sfat
Superficiala, ignoranta si daca are ceva interese perversa. Dar nu inteleg tu nu iti dai seama daca o femeie te inseala? Deci, hai sa iti spun daca vezi 'simptomele' astea trebuie s-o tii din scurt si sa lamuresti situatia. N-ai tupeu sa o infrunti daca stii ca ai dreptate?
Daca o arzi aiurea prea mult te ia de fraier, scuze dar banuiesc ca stii si tu cum sunt femeile.