Nu!
Spune stop!
Faci o mare greseala luandu`te dupa colegii tai ei sunt pur si simplu gelosi pe voi doi pentru ca va iubiti si va potriviti foarte bine,pentru ca nu au parte de asa ceva s`au gasit sa comenteze.
Impuna`le sa se mai comporte urat,spune`le verde in fata:"Este viata mea nu va mai amestecati in ea, eu aleg cu cine sa fiu si nu ma intereseaza parerile voastre!".
Pana la urma asa e.tu tii cont de parerea unor ciudosi decat parerea celui pe care il iubesti?
Cred ca te gandesti la acelasi raspuns ca si al meu.
Nu`ti mai fa griji asa este lumea din ziua de astazi, astfel de comentarii nu isi au rostul si nu ar trebui sa le pui la inima!
Tu fii fericita ca ai dat de un baiat care te iubeste nespus de mult ceea ce celelaltor fete le va fi foarte greu sa gaseasca.
Capul sus si zambeste!
Esti o fata frumoasa cu un iubit extraordinar asa ca petreceti`va timpul impreuna si bucurati`va de el si comentariile celor din jur sa nu conteze.
Iubiti`va in continuare!
Si nu uita lumea vorbeste pentru ca este invidioasa.
Tu,de neamestecul in treburile interne nu ai auzit? Ce le pasa lor ce faceti voi? Nu le mai permite sa se amestece,taie-le-o scurt, sa-si vada de treaba, nu sunteti stirile de la 7 seara,sunteti o pereche obisnuita,nu-i nevoie de comentariile sau impresiile nimanui!
Ma infurie foarte mult persoanele care din lipsa de ocupatie,din rautate sau prostie,simt nevoia sa-si dea cu parerea,fara sa ii intrebe nimeni!
Draga mea, traiesti o frumoasa poveste, da? Te iubeste si crezi si tu ca-l iubesti.Atat.
Colegii vostri sunt singuri, si bineinteles ca sunt gelosi, ar vrea sa fie in locul tau sau in locul lui.Nu mai pleca urechea la vorbe.Nu mai permite comentarii. Ignora-i cand rad.Vezi-ti de prietenul tau,ajuta-l sa invete si el la fel de bine ca tine, si, fa-le in ciuda invidiosilor.
Intra in clasa zambind. Aia nu sunt colegi, nu-s prieteni, nu-s nimic. Un prieten adevarat, o persoana care tine la tine cu adevarat te-ar fi aparat si, cel putin, n-ar fi zis nimic. S-ar fi bucurat pentru tine. Prietenul tau este un baiat special, si tu trebuie sa fi o invingatoare, sa lupti pentru iubirea sa, sa le arati ca ei (colegii tai) sunt niste fraieri care n-au alta treaba decat sa rada de voi din motive pe care nici ei nu le cred. Poate sunt gelosi iar fetele stim oricum ca sunt barfitoare. Dar nu trebuie sa ii bagi in seama, traieste-ti viata si fi fericita alaturi de cine vrei tu si de cine iti place tie fara sa conteze ce zice lumea. Astia n-au viata sunt niste plictisiti si au gasit subiect de discutie. Nu trebuie sa-i bagi in seama, nu asculta nimic din ce zic ei. Intr-o relatie nu conteaza cel mai mult sa fiti amandoi frumosi... Conteaza si cum va intelegeti, daca va respectati, daca va iubiti ceea ce eu inteleg din textul tau. Deci draga mea, lasa-i sa vorbeasca, spune-le niste replici gen " nu te-ai plictisit?", "auzi, da tie iti place sa te auzi asa vorbind?" "te-a bagat cineva in seama?" "canta la alta masa" "pastreaza pentru tine " "daca te oftici, ghinion"
Inventeaza-le tu. Si aparati-va iubirea, ca asta e cel mai important. si gaseste-ti prieteni adevarati, pers care te pot ajuta in mom ca astea :X te puuuup succes >
Nu ii baga in seama (invidia e mare) si incercati sa va vedeti in afara programului scolar. Sunt multe relatii de paravan (la scoala impreuna, acasa fiecare cu ale lor) si colegii vostri e posibil sa creada ca voi sunteti impreuna de caterinca.
Eu zic sa nu te desparti de el daca va iubiti atat de mult doar pentru ca altii zic asta...te rog nu te despartii de el pentru ca nu conteaza ce zic ceilalti:X
Cred ca nu ar trebui sa-i mai bagi in seama pe colegii tai.u il iubesti el te iubeste...de ce sa te desparti de el? Sa stii ca nu tot timpul conteaza aspectul, conteaza ce este pe dinauntru...parerea mea este sa ramai cu el daca u asta simti indiferent de ce zic colegele tale.gusturile nu se discuta
tie iti place un gen de baiat, lor alt gen.
Nu ar mai trebui sa pui la suflet insultele colegilor.
Multumesc mult pentru raspunsurile date! Cum ati zis si voi colgele mele sunt invidioasa pe mine fiindca am langa mine un baiat care chiar tine la mine.De acum incolo no sa le mai bag in seama cum a zis si kidulinha@ aia nu's prieteni! Multumesc mult!:X
Draga Tiffany nu fi influientata de spusele colegilor tai! ai incredere in tine si inima ta fa ceea ce iti spune ea, dar ai grija ca daca baiatul intrdevar e un baiat bun te iubeste te respecta si il jignesti este posibil sa nu te mai poti impaca cu el!
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Eu zic sa nu ii bagi in seama... explica-le ca frumusetea e trecatoare.conteaza sentimentele
Pai ori va transferati din clasa ori nu-i bagati in seama pe colegi sau va prefaceti in clasa ca v-ati despartit
Andrutza_9535 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: