Pff deci eu am relatie de doar 2 luni dar este suuuper! Il ador...
Povestea noastra este foarte amuzanta! Prietena mea cea mai buna l-a placut foarte mult eu mai putin dar parca totusi eram atrasa de el! eu fiind mai tupeista m-am bagat in seama cu el si l-am conbinat cu cea mai buna prietena a mea dupa o saptamana insa mi-a marturisit ca nuh o place pe ea ci ma place pe mine si ca el a vrut de lah inceput sa fie cu mine! dupa lungi seri nedormite gandindu-ma lah ce as putea face am ajuns la concluzia ca ce va fi va fi eu ii marturises prietenei mele ca il plac...si uite asa am ajuns noi sa fim impreuna! si suntem foarte ferici mai ales ca prietena mea nuh m-a parasit si pe mine si in plus suntem ca o happy family!:-P
Au...
Deci...
L-am cunoscut acum aproape un an. Este fiul unui foarte bun prieten al tatalui meu. Din prima clipa am simtit o atractie fata de el. Dar am considerat ca el nici nu a retinut existenta mea, credeam ca el abia daca stie ca exist. In perioada urmatoare am observat o privire foarte ciudata in momentul cand ma vedea. Am sperat ca sentimentul meu este reciproc si am sperat bine pentru ca intr-adevar era reciproc. In timpul verii m-a imprietenit cu sora lui. Si intr-o dimineata ma terezesc ca imi da el add pe mess. Avea Id-ul meu de la sora`sa. Am inceput sa vb cu el si... Dupa ce m-a intrebat de multe ori daca vreua sa fiu cu el pana la urma am acceptat si de atunci suntem impreuna.
Acuma cateva saptamani am aflat de el ca, in timp ca eu credeam ca el nu stie ca exist si el credea la fel si de chinuia sa faca rost de ID-ul meu si tot felul de chestii . Ce ironie...
Relatia nu e chiar cum ma asteptam. In timp mi-am dat seama m-am inselat in privinta lui. Dar eu una tin mult la el, si cred, sper, ca si el la mine, asa ca reusim sa mentinem relatia. Poate chiar o vom salva. Eu asa sper.
Cam plictisitoare povestea dar na`.
Sau ai putea sa iti ti gura