| anonima2405 a întrebat:

Hey. Din 2013 imi place de un baiat. El are prietena. Dar totusi, petrece mai mult timp cu mine... Adica, vorbim zilnic prin mesaje, iesim afara, ne sunam etc. Nu de mult a fost un spectacol si mergea si prietena lui. Dar el a stat cu mine, chiar daca prietena lui i-a spus sa mearga langa ea. Si pe facebook ne trimitem,,:*" foarte des! Si el stie ca il iubesc. Oare el ma place? :S Adica... nu stiu ce sa zic dar as vrea un sfat. Dau funda la cel mai bun raspuns :3 Va rog ajutati-ma puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| syd a răspuns:

Nu intentionam asta. Ce vreau sa zic e ca sansele de a-ti gasi un prieten adevarat sunt infime. Oricine poate sa-ti fie "amic" si sa-ti bage cutitu in spate cand te astepti cel mai putin. Eu nu te cunosc nici pe tine, nici pe el. Tu trebuie sa analizezi situatia si pe respectivul si sa decizi ce e mai bine de facut.

18 răspunsuri:
| syd a răspuns:

Nu poti stii ce-i in capul lui. Trebuie sa afli.

| anonima2405 explică (pentru syd):

Dar cum? sad

| syd a răspuns (pentru anonima2405):

Vorbesti cu el.

Nui asa usor! Suntem prieteni buni si nu vreau sa stric totul... Si are prietena straight face Cum sa-l intreb rolling on the floor)),, Hey ma iubesti? '' -_- nu pot laughing -.-' sad

| singuraticul21 a răspuns (pentru anonima2405):

Incearca sa faci un pas suptil in fata lui sa vezi cum reactioneaza sa incerci sa ii dai u lui de inteles ca il placi

Tu trebuie sa iti dai seama ce sa-i spui. Va trebui sa afli la un moment dat ce simte si nu poti face asta decat prin comunicare.

| anonima2405 explică (pentru singuraticul21):

El stie ca il iubesc... Si suntem foarte buni prieteni smug

Incearca u sa ai o relatie cu el de proba pentru 1 zi sa vedeti daca relatia dintre voi ramane la fel

Si cum sa-i spun? Daca are prietena normal ca va spune ca nu ma place ca sa nu afle prietena lui. Si eu vreau sa stiu adevarul straight face Adica... sa stiu ce simte cu adevarat... sad

Daca tu crezi ca e in stare sa te minta nu inteleg de ce mai sunteti "prieteni".

Are prietena... Citeste intrebarea inainte sa raspunzi.winking

Am gasit o solutie buna imi dai si mie fb tau si stam sa povestim ca nu tare imi place TPU pentru ca poate o sa fie interpretat totul gresit daca vrei

Nu.

Sa nu ma intelegi gresit ca ti-am cerut fb sa incerc sa fie ceva nici de cum nu am nevoie de relati pe net. dar gandeste u un pic logic are prietena o iubeste si pe ea te iubeste si pe tine si ii este greu sa aleaga de aia sa ajuns aici

Mi-ai inchis gura rolling on the floor)). sad

Adica?

Nu intentionam asta. Ce vreau sa zic e ca sansele de a-ti gasi un prieten adevarat sunt infime. Oricine poate sa-ti fie "amic" si sa-ti bage cutitu in spate cand te astepti cel mai putin. Eu nu te cunosc nici pe tine, nici pe el. Tu trebuie sa analizezi situatia si pe respectivul si sa decizi ce e mai bine de facut.

| Alison33 a răspuns:

Pai sa stii ca noi fetele ne dam seama imediat daca un baiat ne place. Daca tu ai sesizat toate chestiile astea inseamna ca asa e.Trebuie mai intai sa vezi daca relatia dintre cei doi e serioasa sau fragila. Avand in vedere ca stie ca tu il placi daca avea aceleasi sentimente nu inteleg de ce mai statea cu prietena lui. Daca relatia lor este de putin timp si nu e asa consolidata puteti discuta despre voi ca mai mult decat prieteni spune/i ca iti place sa vorbesti cu el, ca pe langa faptul ca e dragut e foarte inteligent bla bla bla si tot asa. Daca si el iti intoarce complimentele continua dar ai grija cu prietena lui. Succes sper ca data viitoare sa ne spui ca sunteti impreuna

| anonima2405 explică (pentru Alison33):

As vrea eu. :/
Habar n-am ce si cum sa fac. laughing Cred ca voi lasa totul sa se-ntample de la sine ^-^