Mda.eu zic ca te place f mult dar e cam fricos dar mai mult ca sigur te simpatizeaza si te vrea mereu aproape dar ii este frica de ceva oficial.in cazul asta tu ar trebui sa te joci cu el mai mult decat de obicei, adica sa te dai la el sa il innebunesti incat sa nu poata sa stea fara tine, arata-i ce pierde.
sau
vb cu el si zii cal placi iar daca el nu simte la fel ii dai o sansa altui baiat care chiar te place
desi eu cred ca o sa fiti impreuna doar ca unul din voi trebuie sa faca primul pas. bafta!
Da.scuze.pai il cunosc de un an, am trecut prin multe pana sa-mi dau seama cat tin la el, vorbim zilnic foarte mult pe mess, la scoala si cu prietenii nu se comporta la fel, adica nu vrea sa.si dea nimeni seama ca vorbeste cu mine, el a tinut candva foarte mult la mine si eu dar nu am facut nimic altceva decat sa.l ranesc au trecut 6-7 luni de atunci si probabil sentimentele lui s.au schimbat. eu recent i.am explicat ca tin la el si a zis ca nu mai vrea sa sufere asa ca am ramas prieteni. astazi dupa faza cu mall-ul ne.am intalnit intamplator pe la scoala ( eu atunci eram cu rolele) si colegii lui m.au invitat sa mai stau cu ei asa ca am ramas vreo 10 minute si m.am intors la prietena mea. si in timp ce eram in drum spre casa un coleg m.a sunat dupa numarul lui si avea chef de glume asa ca am intrat in joc si la un moment dat i.am cerut sa vorbesc cu el...si a zis ca este ocupat cu mingea de fotbal.ca ma inseala si am glumit pe seama asta si toata lumea radea.mai ales el si dupa aceasta intamplare cand si el a ajuns acasa mi.a zis pe internet ca un coleg a tot vorbit despre mine si ca mi.a gasit un iubit.si i.am spus ca nu am nevoie si de atunci ma tot ia cu " nu ti nimic, dar nu-s tiu nici eu" si dupa" eu doar glumeam ca sa te enervez" si chiar a reusit.
Esti uimitoare.ma bucur ca mai exista persoane care intr-adevar au puterea sa ma faca sa zambesc multumesc mult
Cand ne tachinam noi pe mess mai. in fine cand incercai tu sa ma enervezi in seara aia si pana la urma chiar ma enervasem
Pai daca chiar vrei sfaturi fa si tu un efort si dane mai multe detalii.
asa cand zici ca te raneste ai putea sal ranesti si tu sa faci cumva sai demonstrezi ca nu e asa cum zice el, sau in mom in care te raneste ignora-l si prefate interesata de alt baiat de prin preajma.