| tweety_8071 a întrebat:

Hey*...:dnu stiu ce e cu mine.cred ca sunt obsedata de sexsad...imi doresc mereu...si cand nu am parte si stau q fetele imi place sa le pipai si sa le sarut...cred ca ma indragostesc de o fata:X... dar am prieten si cu el fac sex si ne intelegem bine si il iubesc. ce mi se intampla. oare sunt obsedata de sex.sau curioasa?:S

11 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, nu e neaparat vorba de obsesie, dar probabil e curiozitatea mare si mai ales la varsta asta in care avem tensinta de a face cat mai multe lucruri noi si hormonii sunt deplin activi si nu ne da pace...

| psiholoaga a răspuns:

Bicurious se cheama, nu esti obsedata de sex daca vrei sa experimentezi cu fete sau daca ai un apetit sexual crescut. Bucura-te de experiente si fii fericita.

| cioko19 a răspuns:

Buna!

Stai linsitita, hormonii iti dau tarcoale, asta e tot. laughing

Cu fetele.hm.ai grijalaughing. Mai bine stai tu cu prietenul tau.

Bafta!

| loundy a răspuns:

Nu esti obsedata cred eu. Cu totii avem la un momendat impresia ca ne place o persoana de acelasi sex. Stai calam si incearca sa te mai si abtiibig grin Hormonii sunt de vinatongue

| ellene a răspuns:

Am ramas fara cuvinte happy... ce mai astepti...cumpara prezervative si sari pe gagicu tau laughing cu fetele nu stiu cum se face laughing

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Zimi te rog ca ay scris intrebarea asta la plictiseala!big grin
pa pa:*

| Candyman a răspuns:

Pai si tu asta faci cand stai cu prietenele tale, te saruti cu ele? Daca ai doar 14 ani, cred ca ar trebui sa explorezi in alte directii. La intrebarea pe care ti-o pui, crec ca vei gasi raspunsul in timp. Succes!

| tweety_8071 explică:

Nu 14 am 16 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai parca aveai 14 ani nu? Esti la virsta la care explorezi, incerci sa afli cit mai multe, inclusiv despre sex laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tweety? Vrei sa fi prietena mea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 17 si daca nu ai 14, atunci ne potrivim.