| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey doamnelor, buna dimineață la cafeluța! Sunt la cantina cu colegul meu și discutand perspectivele noastre asupra dilemelor observ ca, colegul meu nu mai are verigheta desi e însurat. Mi-a spus ca nu vrea ca noile colege sa afle ca e însurat și și-a ridicat o sprânceană ca sa îmi bată apropo ca are chef de aventuri. Îl respect mult pe colegul meu, cu el am reușit sa ajung la liman cu majoritatea dilemelor mele. Stimate doamne, cum ati reacționa dacă aflați ca soțul vostru nu poarte verigheta la servici ca sa nu știe lumea ca e însurat?

Răspuns Câştigător
| Fonk a răspuns:

Nici eu naș purta, e sp@nzurat0are de degete.

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sofisis a răspuns:

Sotul meu nu poarta verigheta. Nici eu mereu. Nu vad o problema in asta

| ywar a răspuns (pentru sofisis):

Darling, te apreciez pentru ca esti isteata, esti sensibila, esti, esti. poate te mai gandesti in privinta sotului happy
Prietenii stiu de ce.

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru sofisis):

Exact, tocmai de acest lucru profita bărbații, de faptul ca sotiile nu văd asta o problema

| sofisis a răspuns (pentru ywar):

Ma gandesc zilnic happy

| blackann a răspuns (pentru ywar):

Asa zic si eu, sa se mai gandeasca

| LordCristobal a răspuns:

Neputatatul verighetei nu trebuie sa fie un motiv de cearta in relatie atata timp cat barbatul e fidel.
Mai sunt si unii oameni(printre care si eu)care nu suporta sa poarte bratari, inelele si ceasuri la mana dar sunt foarte fideli relației lor fara sa sa poarte verigheta.

| TheGentleman a răspuns:

Ai văzut vreun sportiv care să poarte verighetă, vere?

Sunt oameni și oameni, iar unii nu suportă să poarte bijuterii.

| AdioTPU a răspuns:

Hmm, nu i-aș zice nimic dar atunci când aș călători în alt oraș mi-aș scoate și eu verigheta și nu m-aș da înlături să flirtez cu alți tipihee hee