| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey doamnelor, cum ati reactiona daca sotul v-ar parasi pentru femeia de serviciu de la locul de munca?

Răspuns Câştigător
| Eireann a răspuns:

Nu e nici o diferenta daca ma lasa pentru o femeie de servici sau o coordonatoare de lucrari de doctorat, ideea e ca e ceva ce nu primrste de la mine si-a gasit la alta. As suferi, as invata si ad merge mai departe.

| FreddieM a răspuns (pentru Eireann):

Felicitarile mele pentru raspuns. Simplu, la obiect si concret.
Dar nu pot sa nu notez enorma diferenta de mentalitate si clasa fata de raspunsul precedent.
O zi minunata

11 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Daca as fi doamna, as face tot posibilul sa fiu cu seful acelei femei de servici, si cu tot dinadinsul as face ca el sa afle asta happy. Glumesc. Nu stiu ce e in mintea unei doamne (adesea nu stiu ce e in mintea doamnei ce o am acasa linga mine de aproape 15 ani happy ), asa ca nu stiu cum ar reactiona ele.

| Violleta2022 a răspuns:

Ar fii jignitor si pentru statutul lui de barbat, sa coboare la o maturatoare, cand are o femeie adevarata acasa.
Poate daca-i ultimul ramolit, la care nu se mai uita nici nevasta-sa si atunci sexuieste si el ce mai prinde.

| Anonim5695 a răspuns (pentru Violleta2022):

Cred ca e gresit sa judeci faptul ca e o "maturatoare". Nu toata lumea are acelasi noroc si nu e ok sa judeci dupa statul social. E la fel de gresit sa insele si cu una care e doctor, nu asta e ceea ce conteaza

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anonim5695):

Era un raspuns usor sarcastic, in ton cu intrebarea ipotetico-sarcastica, pusa de acest user.
Iti dau voie sa mergi mai departe, la alta intrebarea pe forum, daca raspunsul meu nu-ti place, nu-l intelegi sau te streseaza, fiindca fiecare are dreptul sa raspunda cum doreste.

| Catrice a răspuns:

As face party in care să-l bârfeschee hee

| Hammurabi a răspuns:

De ce?
O femeie e mai mișto sau mai nasoală în funcție de meseria pe care o are?
Dar dacă soțul ar părăsi-o pentru Viorica Dăncilă? laughing
S-ar duce și i-ar cere scuze? "Mă scuzați doamna fostă prim-ministru că vi-l dau atât de mocofan"

| mi25 a răspuns:

Uneori o femeie simpla ofera mult mai mult unui barbat decat una licentiata si cu o functie mare, careia nu-i poti ajunge la nas cu prajina, asa cum este si Jassmina.

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Ar începe să dea cu mătura si ele

| Anonim5695 a răspuns:

Cum as reactiona si daca l as prinde cu ORICARE alta femeie, nasol

| Tactuecelmaitare a răspuns:

As pune o pe femeie sa mi faca curat in casa inainte sa fuga.