De ce aș reacționa?
Nu e vina lui că eu m-am măritat cu un asemenea idiot. Și nici că stau în continuare cu el.
Nu am nevoie sa ma scoata in oras, am banii proprii pentru astfel de iesiri. Exista vreun motiv pentru care adresezi mereu astfel de intrebari, cu tenta mai mult sau mai putin misogina?
Daca fata e foarte temperamentala barbatul cred ca isi ia o cratita in cap.)))
În primul rand nu as sta cu o persoana de genul.
Și înainte să te căsătorești supui persoana de lângă tine la niște " teste" sa vezi cum gândește, inainte sa te trezești căsătorită cu un asemenea specimen.
Gătitul este atât pentru femei cât și pentru bărbați, o chestie pe care cu toții trebuie sa o invatam, ca pana la urma nu toată lumea in aceasta viata o sa se căsătorească, o sa aibă relație, poți sa îți petreci și toată viata singur/ a deci trebuie sa știi sa " supraviețuiești ", la fel și cu curățenia și altele.
Și nu, nu as alege sa ma mărit pentru a fi servitoare, da, când simți ca persoana aia merita și ca o iubești, ii poți găti( dar fără ca aceasta sa aibă impresia ca ești obligata sa faci asta)
Ca pana la urma poți sa îți gătești și doar pentru propria persoana și sa te doara fix în cot de celalalt, la modul " sa se descurce "
În concluzie: evitați oamenii cu gandiri toxice de 2 lei.
Nu am soț, dar ar fi persoana potrivită.
Cum eu am anxietate socială și nu pot mânca în oraș, în public, cred că ar fi varianta ideală.
Evident că mâncarea ar fi o omletă arsă și cam aia e. Că eu nu știu să gătesc și nu aș găti nici pentru Papa, dapăi pentru soț. Oricum dacă printr-o minune s-ar întâmplă să mă căsătoresc, l-aș îngrășa și pe el cu mâncare procesată, ca să nici nu mă părăsească, dar și ca să stea ca mine în casă. ) Să stea doar cu mine în casă. Pe vecie.
Aici avem snackuri, căldurică, mâncărică, berică, oricum acum le poți comanda pe toate printr-un smart-phone. Ce ne-ar mai trebui?