| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey doamnelor, cum reactionati atunci cand sotul vostru este racit si trebuie sa stea in medical iar la un moment dat vine o colega de munca de a lui tanara, sexy, imbracata provocator mai frumoasa ca voi in vizita sa ii aduca portocale, un pic de supica?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Eu as invita-o sa-mi spele si podeaua unde a vomat sotul, daca tot a venit si-i ingrijorata laughing

10 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

happy
Ii multumesc extrem de politicos, zambesc si o informez ca nu-l poate vedea, pentru ca boala lui e molipsitoare.
Dupa care o conduc spre iesire.
happy

| sierra1 a răspuns:

Motiv de divorț!

| johnnny123 a răspuns:

"Hey doamnelor, cum reacționați într-o situație pe care mi-am imaginat-o eu pentru că am văzut prea multe filme erotice?"

| Hammurabi a răspuns:

Și? Și? Și?
Zi frate mai departe... ce te-ai oprit așa la jumate?

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru Hammurabi):

Pentru ca fratele meu sotiile au darul de a strica orice fantezie a barbatului. Sotia a dat cu pumnul in perete, ia varsat supica si i-a trantit usa in fata la colega sexy, frumoasa si tanara...

| Violleta2022 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Caz in care, i se pune mopul in mana colegei sexy, sa spele pe jos laughing

| Emma30555 a răspuns:

Dacă as avea un soț care se simte atras de fete mai tinere as prefera sa fie fericit cu ele iar eu sa îmi găsesc pe unul care sa fie atras de mine cu adevărat. Nu m-a speriat niciodată concurenta de genul, din contra, îmi place ideea sa știu ca el e cu mine fiindcă ma iubește nu fiindcă nu este atrăgător pentru altele.

| Hammurabi a răspuns (pentru Emma30555):

Bravo Emma.
Te-aș fi votat de zece ori dacă era posibil.

| Emma30555 a răspuns (pentru Hammurabi):

happy ms

| Violleta2022 a răspuns (pentru Hammurabi):

Nu mai lua si tu in serios intrebarile lui verginica, ca sunt puse numai la misto, unele chiar neavand logica happy