| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey doamnelor, cum reacționați atunci când vecinul din blocul de vizavi se uita pe geam la voi când va dezbrăcati și va face poze?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| iulia0514 a răspuns:

Asa se întâmplă dacă îți e lene se tragi draperiile

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Fatamuntilor a răspuns:

Probabil doamnele au ce arata si vor sa fie vazute! Alfel nu vad de ce o doamna decenta s-ar dezbraca cu draperiile trase!
Eu zic sa ii intrebi si pe domni,, Ce reactia ar avea daca vede o doamna care dezbraca cu draperiile trase? scoate telefonul si face poze? SI daca e si insurat?

| Sofer a răspuns:

Reacționează cu o privire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

What? Dar crezi că eu trag draperia ca să mă vadă el? No way.

| Allhambra a răspuns:

Dar cine crezi tu că se dezbracă în balcon? Iar la camere există perdele, nu se vede nimic înauntru.

| dullcat a răspuns (pentru Allhambra):

Asa are el fantezii. laughing

| Verginic?Vac?Gras? explică (pentru Allhambra):

Eu ma dezbrac cu perdelele trase, nu văd o problema

| Allhambra a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Spui perdele trase și când acopera geamul complet și când îl descoperă complet. Deci cum e? laughing

| dullcat a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Din bun simt pentru altii, ar trebui sa te schimbi ca omul, nu sa oferi spectacole pe gratis fiindca cine vrea din astea plateste sau cauta pe net.Iar cine arunca o privire spread exterior sau scoate capul pe geam, o face de obicei pentru aer si pentru a-si relaxa ochii privind un cer sau un arbore. Daca stai intr-un complex de apartamente de fite in care nu exista bun simt urbanistic si vezi foarte clar in blocul de vis-à-vis, iar ei la randul lor te vad pe tine, mi-e mila de ei.

| Verginic?Vac?Gras? explică (pentru Allhambra):

Perdele trase adica ma refer geamul descoperit

| Allhambra a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Și eu mă dezbrac cu perdelele trase, și cu geamul deschis câteodată.
Dar stau la curte, n-are cine să mă vadă. Poate doar cățelul. laughing

| Sapersters a răspuns:

De fiecare dată, când îți citesc întrebările mor de râs?