"cum gestionați situația? o luați la rost pe mama soacra?"
Nu, nu este treaba mea sa-i reprosez asa ceva, fiindca este decizia ei cand spala vasele.
Eu ma imbrac si plec la servici sau unde am treaba, lasand-o sa spele vasele, cand si cum vrea ea.
Am spalat la viata mea tone de vase, nu incurca cateva farfurii in plus!
Dar daca tot s-a marit familia ma gandesc la posibilitatea achitoinarii unei masini de splalat vase...Oh, nu s-a scumpit apa, curentul... cred ca tot la mana.
Problematica situatie!
Nu as avea de gestionat o asemenea situatie fiindca nu as locui niciodata nici cu parintii mei, nici cu ai lui dupa casatorie. In al2lea rand spalatul vaselor e printre sarcinile casnice care nu imi plac deloc -prefer sa calc rufe sau sa lustruiesc cabina de dus de 100 de ori deci am masina de spalat vase si asa chiar nu conteaza ca nu dureaza decat cateva secunde sa pui vasele in masina, sa pui tableta de detergent si sa ii dai drumul... si nici nu stric manichiura.
Sincer, buna educație nu m ar lăsa să fac asta.
Fiind și mai în vârstă, obosita probabil, este firesc sa ajut acolo unde pot.
Nu reacționez in nici un fel. Mă duc la mine in camera și o las să-și onoreze promisiunea.
Ideal, trebuie educati, ca fiecare sa.si stranga si sa.si spele farfuria.Nimeni nu ar trebui sa fie sluga nimanui.