Barosane, e clar ca nu era ceva serios, o fata serioasa, cu bun simt, careia chiar ii pasa de tine iti spunea ca nu e pregatita si te ruga sa mai astepti, ca sa treci mai usor peste iesi cu prietenii si agata alta tipa, mai greu acum cu prostia asta de virus, ca fetele stau acas, si eu vr sa invat sa agat online ca eu le agatam in viata reala, mi se pare o prostie instagramu sa te maimutaresti pe acolo da na..., revenind, ia-ti un suc si nu te mai gandi la ea, balta e plina de pesti, daca era fata de calitate nu te lasa pentru atat
Mi-ar plăcea sa discut mai mult cu tine, dacă se poate în privat ca sa ma lămurești cu unele chestii. Oricum o sa iti dau ție funda
Ok, sa traiesti, cand vr sa vb astept sa imi scrii
Poate i-a placut pul altuia si de aia s-a despartit de tine, dar ala nu-i motiv pentru despartire cand vrei sa pui pul pe ea.
Voi doi sunteti inca copii mici, tu 16, ea 15 si ceri sex, ceea ce-i inacceptabil la varstele astea.
Cum sa-i ceri sex unei fetite de 15 ani?
Păi tu îi dai ei limbi, dar ea nimic, și îți mai dă și papucii, că „nu e pregătită"?!?
Amice, asta a făcut mișto de tine încă din secunda 1.
Uit-o și altă dată nu mai băga botu' dacă nu e ceva reciproc!
Eu am o prietena care a fost cu unu 2 ani de zile si n-au facut nimic. Ea tot zicea ca nu e pregatita. S-au despartit. Ea a cunoscut un alt baiat si la 2 luni de relatie au facut sex.
Practic, ea te vedea doar ca pe un prieten. Stai linistit pentru ca o sa treci peste.