Riscuri exista oricand. De aceea trebuie sa va protejati. Insa, daca chiar nu vreti si va place sa ricati, faceti imediat dupa! Sansele ca ea sa ramana insarcinata sunt mai mici.
Succes!
Daca totusi vrei sa o faceti fara prezervativ macar sa faca ea tratament cu anticonceptionale si atunci nu mai stati cu frica deloc
Riscul este intotdeauna.
Fa`o protejatttt.Nu ai nimic de pierdut crede-ma.Numai riscati si apoi sa puneti intrebari de genul"iubita mea a ramas insarcinataaa?"
.
Eu zic sa te mai gandesti la intretinearea relatiilor fara protectie. 1 la mana este sarcina, ce o sa faci daca ramane gravida? pentru cateva minute de placere ai putea sa nenorocesti o viata, doua. 2 la mana sunt bolile. sa stii ca sunt unele boli care doar barbatul le are dar la el nu se manifesta doar la femei. ce faci daca face vreun sifilis? sau cancer de col? ai putea sa o imbolnavesti doar asa, ca vreti voi sa va simtiti mai bine. Daca esti cu capul pe umeri si gandesti cu creierul atunci gandeste-te la ce ti-am zis. Nu risca pentru cateva minute de placere.
P.S. in orice perioada a lunii poate ramane insarcinata, insa intr-un anumit interval sunt sanse mai putine decat in altul
Puteti sa o faceti imediat dupa si pentru siguranta ea poate lua pastila de a2a zi! Informati'va despre asta
beausingurlamasamea întreabă: