| sabygaby a întrebat:

Hey dragilor.
Eu cu prietenul meu ne apropriem de un an de relatie, totul e bine, nu ne-am certat, nu m-a inselat sau eu sa il insel, totul e perfect.
Doar ca eu am o curiozitate, nu ma deranzeaja ca nu face acest lucru dar de cand suntem noi impreuna nu am facut dragoste cu penetrare, eu am 22 si el 24... si cand facem dragoste e minunat si fara penetrare e mai intens ...doar ca nu inteleg de ce nu s-a intamplat pana acum.
El intr-adevar se termina mai repede...e posibil sa aiba legat de chestia asta? sa ii fie frica ca poate nu ma satisface nu stiu...
NU vreau sa il jignesc sau sa se simta prost daca il intreb asta...
Voi ce ziceti?
Sincer fara glume proaste. mersi. Dau funda,

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Pur si simplu trage-l peste tine, potriveste-i penisul in dreptul vaginului si apasa-i tu cu mana ta peste fese. Sau mult mai simplu, ai putea sa te asezi tu deasupra, sa ti-o potrivesti si sa te penetrezi tu pur si simplu in modul in care iti face tie placere, daca el nu o face. Se va vedea pus in fata faptului implinit si probabil ca va intelege ce doresti tu de fapt. Daca nici asa nu va face in continuare ceea ce ar fi normal, inseamna ca este vorba de cu totul altceva, de alta natura si necesita cel putin o consultatie psihologica. Succes!

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Invatati intai sa comunicati si veti invata si altele. Daca nu spui ca in mancare simti nevoia de mai multa sare cine vrei sa vina sa ti-o puna, postasul? Poate ii e frica sa nu ramai gravida, poate e precoce, ce stim noi? Orice se rezolva daca e colaborare. Uneori, unele femei au impresia gresita ca barbatii le stiu pe toate sau chiar ghicesc ce va doriti. Va preocupa in discutii orice lucru de nimic dar ce e important nu abordati si cand ajungeti la capatul rabdarii si nesatisfactiei " POC ", o luati razna. Daca pe alta parte el e inca cu desenele animate iti dau dreptate, se poate si asa. Arata-i un film despre cum se face si daca nu merge da next si gata. O femeie multumita in general de relatie incearca sa minimalizeze lipsa satisfactiei sexuale si tace dar isi fura singura caciula si cand isi ia lumea in cap n-o mai prinde nimeni. Tu de ce nu-i spui ce iti doresti? iti e frica sa nu te creada curva, asa-i? Pai daca lui ii e frica de el, tu de el, tu de tine, toti va temeti acolo intre voi si de voi insiva ce vrei sa iasa?

| Lawliet14 a răspuns:

E posibil sa aiba ejaculare precoce, dar asta se poate afla numai dupa un consult de specialitate. Momentan, cred ca are nevoie de experienta. Asa se intampla la inceputuri.

| seth2016 a răspuns:

Buna,

Probleme legate de sex se pot trage de la probleme de comunicare sau de la lipsa comunicarii intre voi pe tema sexului.
Deci fa-ti curaj si deschide subiectul. Nu arunca vina pe el intr-o asemenea discutie. Centrati-va pe gasirea unei solutii. Asigura-l de suportul tau, adica de rabdarea ta.

Daca are o ejaculare mai precoce, in cazul cel mai simplu, o masturbare dimineata si sex seara poate ajuta.

Lucrurile pot insa sa fie mai complicate. Tu esti cu el si simti daca ar trebui sa incepi o discutie. Daca nu te gandesti la maritis si copii cu el poate e mai bine sa lasi lucrurile asa cum sunt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai repede ii e frica ca te lasa insarcinata decat ca nu te satisface. Eu cred ca ar trebui sa faceti si cu penetrare, dar cu un prezervativ, cel putin pana reuseste sa "se termine" mai greu.