clar...e buna baiatul daca dupa 2 luni te vrea la pat eu dupa 2 ani jumate m-am culcat prima data cu prietenul meu si eram virgina este treaba ta poate doresti o relatie de scurta durata oricum sa revenim la intrebarea ta nu are cum sa-si dea seama doar nu s-a mai culcat cu tine niciodata nu? nu are de unde sa te cunoasca ccum esti cand nu ai facut dragoste recent si cum asti cand ai facut dragoste acum 2 luni a fost o gumla idioata de a lui ca sa te sperie..sau te-a pus la incercare sa vada daca nu minti bafta :*:*
@ neinteresat: Presupun ca voi ati ajuns impreuna pe la 13 ani de a asteptat dupa tine 2 ani jumatate. Ai o atitudine de superioritate prosteasca si, in acelasti timp, explicabila. In plus, oamenii au, in general, dorinte si insticte sexuale. E normal sa vrea sa ti-o puna dupa 10 minute - tine de hormoni. Pe de alta parte, tot asa de normal e sa nu o faci daca nu te simti pregatita. Deci lasa atitudinea de superioritate, virginitatea e overrated.
@alexandrastietotul: Nu inteleg de ce iti faci de lucru cu ratati. Actualul tau iubi e exact asta. Un ratat. Cu pretentii. De ce naiba i-ai dat raportul cu privire la viata ta sexuala? Si cat tupeu poate avea sa faca glume de genul asta. Din punctul meu de vedere, daca nu vrei o viata naspa, da-i jet.
Feketecicababa : daca nu stii sa ajuti oamenii cu un raspuns las-o balta da?
Daca nu ti se excita neuronul asa repede, ai fi observat ca i-am scris celei care a postat. Inclusiv faptul ca am comentat la raspunsul tau, tot raspuns a fost. Pseudo-sfatul tau e mai putin conform cu logica. Tu ii spui ca n-o sa-si dea seama, cand problema reala nu e asta, ci e faptul ca el are texte de periferie. Mi se parea de bun simt ca lumea sa stie ca nu prea ai cum sa evaluezi cand a fost ultimul contact sexual. O seara frumoasa sa ai! Si lasa superioritatea, da? P.S.: poti observa cu usurinta ca eu nu am uitat de virgule, desi par optionale.
Tipu asta te vrea la pat si atit, din pacate daca te iubea nu iti spunea ca e timpu hai, tu decizi cind e timpu si cind te simti pregatita, daca vei avea in fiecare luna alt iubit, cu toti trebuie acum sa faci sex.Fii mai desteapta si nu te lasa condusa de vorbele lui, si in legatura cu isi va da seama sau nu, nu isi va da seama stai linistita.
Dupa doar doua luni sa faceti dragoste? Pentru el e bine, pentru tine mai putin, adica cred ca e prea repede... Si nu prea are cum sa isi dea seama, adica poate crede ca o sa te dai singura de gol sau ceav de genul, dar de largit nu se largeste, stai linistita. In caz de ceva, ii zici ca te-ai mai jucat si tu cu degetelul Sigur ai 19 ani?
Da scumpa mea:* 19 ani si 1 luna
Mda cam repede vrea sa se culce cu tine zic eu. Cred ca ar trebui sa mai asteptati. Si nu cred ca are cum sa-si dea seama. Doar sa ai grija sa nu te faca sa te dai singura de gol
Mda cred ca vrea sa se culce cu tine cam repede. Ar trebui sa mai asteptati. Si nu cred ca are cum sa-si dea seama de cat timp ar facut tu sex. Numai sa ai grija sa nu te faca sa te dai singura de gol
Nu o să îşi dea seama stai liniştită. A spus.o doar aşa ca să vadă ce o să spui tu. :*