În primul rând,dacă tipul chiar ar ţine la tine,l-ar interesa cum te simţi după o despărţire,nu ţi-ar da replici ca "mda,ok!".Te-ar susţine, te-ar încuraja, te-ar înţelege şi ţi-ar lăsa timp să te gândeşti bine.Ar fi bine să purtaţi o discuţie sinceră, în care să-i spui tot ce simţi.Faţă în faţă!
Cât despre celălat...după cum ai zis şi tu, "are orice fata vrea el ".Îmi pare rău să te anunţ că eşti încă o "fostă" trecută în carneţelul lui imaginar cu care ar trebui să se mândrească. Cunosc situaţia şi indiferenţa doare cel mai tare. Aşadar, capul sus şi lasă totul în urmă.
Te-ai gandit ca baiatul asta romantic iti poate schimba soarta?!
Nu cred ca nu a inteles ca suferi dupa altul, cred ca vrea sa te faca sa uiti si sa nu mai suferi.
Ar fi bine sa te mai gandesti si sa-i acorzi o sansa macar "de proba" ca nu se stie niciodata in ce persoana se ascunde jumatatea noastra.
Poate va fi bine!
Nu cred ca il vei rani daca nu va merge, va fi multumit ca iai acordat o sansa lui si relatiei voastre.
Multa bafta!
Ai rabdare,,, va veni si vremea ta...si daca tu nu simti nimic pentru acel baiat,,,, e cel mai bine sa-i spui ca a inteles gresit situatia.pentru ca el isi face din ce in ce mai multe iluzii.Si fii optimista! Nu trebuie sa te arunci intr o relatie doar pentru a scapa de suferinta.pentru ca va fi mai rau.cel mai bine ar fi sa stai o vreme singura si sa te gandesti ce vrei tu pentru tine...si apoi asteapta o pers potrivita!succes
Buna!
Sunt de parere ca ar trebui sa iei o pauza.Stai un timp singura,fara prieten.Fa-ti ordine in ganduri,in sentimente,iesi cu prietenii,distreaza-te,revino cu picioarele pe pamant . Suntem prea tineri ca sa suferim din dragoste! Ar fi prea mare pacat. Daca acum suferim, ce vom face cand ne casatorim, si apar alte probleme mult mai grave? Spune-le la toti ca vrei o pauza...ca ai trecut prin multe si un timp vrei sa fi singura.Asta e solutia cea mai buna! Nu mai trai in trecut!
Bananacantareata87 întreabă: