| SuxAnonim a întrebat:

Hey!
Dupa 3 ani de suferinta. m-am gandit sa acord unu baiat o sansa de a fii cu mine. Nu prea acceptam eu la inceput, dar s-au rugat toti de mine cu textul : nu ai ce pierde...
In fine, am acceptat ...Si nu a tinut prea mult, dupa 4 zile aud ca el se imbatase si se combinase cu o amica. Nu mi-a zis nimic. nu m-a bagat in seama, de parca nici nu ne cunoscusem, si nici scuze din partea lui.
Ne-am impacat intr-un final, si ne mai certasem de 2 ori apoi ne-am despartit definitiv.
Am ramas cu o gaura in suflet pentru ca ma atasasem de el si. mai ales ca i-am povestit ceea ce patisem cu un baiat pe care l-am iubit si ca nu a-si vrea sa se mai repete. Baiatul acesta cu care am stat vreo 2 saptamani in total, il cheama Teo.
E simpatic. are orice fata vrea el, in ziua in care am acceptat sa fiu cu el l-am cunoscut pentru prima data, nu stiam ce fel de pers. este, dar m-au incurajat toti.
Ma simt ciudat, si singura pentru ca totusi credeam ca va fi ok cu el si poate nu voi mai suferii dar a cam accentuat totul...
Practic acum sunt indragostita de un tip (sa il numim A)
Iar el. ma injurat si m-a facut sa ma simt mega prost doar pentru faptul ca aveam un lant care se deschidea cu poza lui ( mi-se pare un lucru inocent si nu stiu de ce l-asi fi suparat)
Am plans si sufar pentru asta, dar incerc sa uit. Sunt constienta ca nu am nici o sansa cu el... destui mi-au zis desi eu. inca mai tin la el incerc sa il ignor pe cat posibilul ca sa uit de el. pentru ca nu are rost sa ma mai gandesc la el, dupa cate mi-a spus ( nu in fata dar am aflat de la niste prieteni care mi-au dovedit lucrul acela ).
Si ca sa se inrautateasca situatia. este un baiat care ma place, si m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el si eu nu i-am raspuns nimic... a fost mai mult un " nu stiu"
Si dupa 1 saptamana iar ma intreaba iar raspunsul meu a fost : ar fi inclinat spre un da ( deci NU ERA SIGUR ) iar el a inteles un da straight face
Nu stiu cum sa o scot la capat. simt ca ma doboara situatia, ma place si nu vreau sa il ranesc asa cum am patit eu, dar nici sa fiu cu el pentru ca sunt super suferinda... si nu ma simt in stare momenan.
Nu vreau sa incerc cu el pentru ca nu este genul meu. el e mai romantic iar eu mai rece.
Nu pare a intelege situatia cu "sufereala " pentru ...ca drept dovata am avut un raspunde de genul : mda. ok. Dupa ce i-am povestit si lui faza cu baiatul pe care l-am iubit.
Practic el vrea sa fie cu mine si nu il intereseaza daca sufar dupa altu' straight face nu stiu de ce dar mie asta mi-se pare. si totusi nu stiu cum sa ii zic ca el a inteles gresit toata situatia. si ca nu sunt cu el. ca nu il plac... si fara sa il ranesc pentru ca stiu cum e...
Sfaturi va rog... orice happy Ce asi putea sa fac? Ies des afara cu prietenii sa uit, imi fac de lucru mereu dar. nu e chiar asa.
Cum sa ii spun sa nu il doara asa tare?
Si totusi m-am saturat sa fiu cu cineva in bataie de joc... ( el sa isi bata joc de mine sau sa se foloseasca de mine pentru un sarut cu piercing in limba straight face ).
Fundita si va multumesc anticipat celor ce mi-au citit si raspuns la intrebare big hug

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În primul rând,dacă tipul chiar ar ţine la tine,l-ar interesa cum te simţi după o despărţire,nu ţi-ar da replici ca "mda,ok!".Te-ar susţine, te-ar încuraja, te-ar înţelege şi ţi-ar lăsa timp să te gândeşti bine.Ar fi bine să purtaţi o discuţie sinceră, în care să-i spui tot ce simţi.Faţă în faţă!

Cât despre celălat...după cum ai zis şi tu, "are orice fata vrea el ".Îmi pare rău să te anunţ că eşti încă o "fostă" trecută în carneţelul lui imaginar cu care ar trebui să se mândrească. Cunosc situaţia şi indiferenţa doare cel mai tare. Aşadar, capul sus şi lasă totul în urmă.

4 răspunsuri:
| MikyMi a răspuns:

Te-ai gandit ca baiatul asta romantic iti poate schimba soarta?!
Nu cred ca nu a inteles ca suferi dupa altul, cred ca vrea sa te faca sa uiti si sa nu mai suferi.
Ar fi bine sa te mai gandesti si sa-i acorzi o sansa macar "de proba" ca nu se stie niciodata in ce persoana se ascunde jumatatea noastra.
Poate va fi bine!
Nu cred ca il vei rani daca nu va merge, va fi multumit ca iai acordat o sansa lui si relatiei voastre.
Multa bafta!

| aurora50scumpika a răspuns:

Ai rabdare,,, va veni si vremea ta...si daca tu nu simti nimic pentru acel baiat,,,, e cel mai bine sa-i spui ca a inteles gresit situatia.pentru ca el isi face din ce in ce mai multe iluzii.Si fii optimista! Nu trebuie sa te arunci intr o relatie doar pentru a scapa de suferinta.pentru ca va fi mai rau.cel mai bine ar fi sa stai o vreme singura si sa te gandesti ce vrei tu pentru tine...si apoi asteapta o pers potrivita!winkingsucces

| InvisibleGirl a răspuns:

Buna!
Sunt de parere ca ar trebui sa iei o pauza.Stai un timp singura,fara prieten.Fa-ti ordine in ganduri,in sentimente,iesi cu prietenii,distreaza-te,revino cu picioarele pe pamant happy. Suntem prea tineri ca sa suferim din dragoste! Ar fi prea mare pacat. Daca acum suferim, ce vom face cand ne casatorim, si apar alte probleme mult mai grave? Spune-le la toti ca vrei o pauza...ca ai trecut prin multe si un timp vrei sa fi singura.Asta e solutia cea mai buna! Nu mai trai in trecut!

| SuxAnonim explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri !