| Ronnii33 a întrebat:

Hey! Dupa cate am citit am si eu o intrebare mai dureroasa.Acum cateva zile m-am despartit de P. si acum ma simt ciudat.Nici eu nu stiu daca l-am placut cu adevarat sau doar am vrut sa fiu cu cineva.Adica nu ne-am tinut de mana, nu ne-am sarutat am vorbit doar pe mass.Acum nu stiu la ce ma gandesc dar imi vine numele fostului X.Adica am avut momente placute impreuna. Poate asta m-a afectat pentru ca mi-am schimbat si stilul radicat, adica mult mai "puternic" sau ciudat.Multa lume zice asta.Am tinut mult la X., cred dar m-am simtit bine cand am fost cu el. Dupa m-am simtit pierduta.Si acum ma simt unica pentru comportament si vestimentatie.De P. nu mi-a pasat canda m-am despartitv asa de tare.Ma puteti ajuta cu un sfat?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
1 răspuns:
| MissL a răspuns:

Ce ar fi sa fi rece si distanta cu toti, ia o pauza de la controversa asta, si n mai vorbi cu nici unul dintre ei, adica nu le rasp. la mesaje, telefoane mess etc si fi seaca cu ei, vezi pe care-l va afecta mai tare chestia asta, vezi daca vreunul renuntza si atunci vezi care tine la tine cu adev. Mult succes:*