| tweety_8071 a întrebat:

Heyhappy
Dupa cum am spus am revenit sa va povestesc ce s-a intamplat in acea excursie de care imi era teama.

V-am urmat sfatul(majoritar) si l-am ignorat total pe fostul, doar ca nu prea mi-a reusit ca el tot se afla prin preajama mea si a intrat in contact cu un baiat din cercul meuhappy, pe care voia sa-l bata.Eu i-am luat bineinteles apararea amicului si el mai tare s-a enervat pe el, am auzit ca voia sa-l bata din cauza prietenei lui(actuala), dar cand l-am intrebat a negat si dupa s-a impacat cu amicul meu ca sa demonstreze ca nu asta e cauza.asta a fost singura legatura ce am avut-o cu el.
DAR.ieri m-am intalnit cu un prieten comun cu actuala fostului meu si acesta mi-a dat telefonul sa trimit un mesaj, stiu ca am facut un gest urat in ce o sa va spun, dar i-am citit mesajele acelui prieten si am vazut ca avea mesaje in care se plangea "actuala" ca fostul nu-i raspunde la telefon, el nu i-a raspuns deloc la telefon in excursie desi l-am vazut cu telefonul la ureche de multe ori, apoi am mai vazut un mesaj de la ea in care scria"asa rau ma simt, el nu ma iubeste deloc, am stiut ca daca merge in excursie asa o sa se intample". Intreabarea mea este:Ce inseamna toate astea?
MS si scuze ca am scris asa mult:*

3 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

Inseamna ca, din cauza ta pe iubita-sa nu o mai baga in seama.Bravo,i-ai intors mintile la tine. laughing

| monyk a răspuns:

Buna, eu cred ca el nu tine la ea din cate observ... poate ca din cauza ta a vrut sa se bata cu amicul tau ca poate era gelos sau cine stie; tu sti mai bine ce a fost intre voi, dar totusi ai grija cu baietii violenti.Cat despre relatia dintre el si acea fata, ei stiu ce e intre ei, poate el se joaca cu ea sau poate tine la ea dar ceva l-a determinat sa se comporte asa.Nu stiu ce sa cred, dar din moment ce nu mai e cu tine nu cred ca are rost sa cauti nod in papura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu stiu ce sa zic acum... daca vrei ia id meu si mai discutam, ca poate ne ajutam reciproc. aaa id meu bistrianamy