Eu fiind timid, daca bati in retragere... dispar si eu.asa ca streseza-l in continuare dar fa-o actionand intr-un sens, scoate-l la o plimbare, film.etc..nu pe mess
Nu este timid, este pampalau. E inca copil si nu a crescut suficient. Baietii se maturizeaza mai greu. Sunt zmei pe calculator si atunci cand ies afara, fac pipi pe ei cand se intalnesc cu o fata.
Nu e chiar asa te asigur
Ce bine zici ...
Ei bine, atunci eu prefer "pampalaii" decat un baiat care e "smecher" si incurca tupeul cu nesimtirea. Timiditatea e ceva 'dragut" uneori...adica, mie mi se pare mai dragut un baiat timid, pentru ca pare mai sensibil, sincer etc.
Acum, fiecare cu parerea lui.
Si eu sunt intr-o situatie identica, numai ca eu sunt baiatul . Mie imi place foarte mult de fata respectiva, numai ca n-am de unde sa stiu daca ea ma place. Cred ca niste semne ar putea sa imi spuna ca ea ma place, dar ce semne? Deci tu incearca sa ii arati intr-un fel ca esti interesata de el, asta m-ar face pe mine sa fac primul pas.
Pai sincer si eu sunt cam timid asa a fost sa fie dar un lucru stiu cert cate-odata merita sa risti pentru ceva ca si in cazul tau ai putea sa ii arati ca esti interesata de el, si discuta mai mult cu el , fa cumva si lasa-i numarul de telefon de exemplu "vezi ca trebuie sa ies. daca vrei mai vorbim prin msg (07********) " sau ceva de genul , dar ai grija sa nu pari prea "disperata" sa vorbitit neaparat atunci prin mesaje spune-i sa-ti dea un bip sa ii salvezi numarul sa stii cine e si poate cate-odata seara trimite-i cate un mesaj gen " hey. ce mai faci, cum a fost ziua ta. etc. " sper ca te-am ajutat bft!