| aADI a întrebat:

Hey, e normal să-ți pierzi sentimentele față de o fată? In sensul că ați început o relație, chiar cu planuri de viitor și după un timp să nu mai simți că o iubești? O respect, am doar cuvinte de laudă despre ea, dar nu mai simt nimic, nici măcar un 'te iubesc' nu pot să-i spun din suflet față de cum era la început, in sinea mea chiar sufăr pentru treaba asta și mă macină și nu vreau să o fac să sufere, deoarece este extrem de sensibilă și am să mă simt prost față de ea dar și de ai mei/ai ei. Ea a zis că are răbdare cu mine și că totul va fi bine însă zilnic mă macină treaba asta și nu cred că o să-mi revină atașamentul sau iubirea. N-am mai pățit treaba asta fără nici un motiv, ea are 24 și eu 25 ani. Mulțumesc pentru înțelegere.

7 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Adi,văd că te macină profund chestia asta,din moment ce tot insiști.
Știi,când mănânci același fel de mâncare în fiecare zi,parca la un moment dat te mai și saturi,e sau nu e așa?
Mai mult de atât,probabil că nu mai vezi in ea misterul care o învăluia când v-ați cunoscut și probabil că relația voastră a devenit plictisitoare și de asta ai tu acest gând, că ți-au dispărut sentimentele.
Eu sa știi că te înțeleg că am trecut prin chestia asta și nu prea e deloc confortabil sa fii in ipostaza asta, însă totodată, fă ceea ce simți și accepta că viața va merge înainte și după relația asta.
Nu poți să o ții nici pe ea blocată, dar nici tu nu poți sta in același loc.
Sincer.

| shookdazed a răspuns:

Da,se poate, este ceva ce nu iti place la ea de nu mai simti nimic pentru ea ori sexul ori alte probleme cum ar fi monotomia, incercati sa faceti altceva sa calatoriti sa faceti provocari ceva sa reaprinda flacara aceea care ti-a placut de ea, daca nu spune-i ca nu mai doresti nimic cu ea si aia e, fiecare mai departe.

| anonim3248 a răspuns:

Este ceva normal la 25 de ani după cam 1 lună de relație.

| Hyperion7 a răspuns:

Am trăit sa o aud și pe astalaughing
Cică "la varsta ta [...] iubirea tine doar o luna"
Nimic mai fals.
Faptul că omul pur și simplu nu mai simte nimic pentru aceea persoana, asta nu înseamnă că toți tinerii de vasta lui nu iubesc mai mult de o luna happy
Sa mai zic că unii au și 2 copii la vârsta asta sau că sunt căsătoriți?
*Tuse* cu dedicație pentru dl anonim.winking

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Mergi mai departe, ești la varsta la care trebuie sa străbați cât mai multe cearșafurile

| dullcat a răspuns:

Buna.Din pacate, relatia este ceea ce ramane dupa ce se disperseaza acel norisor roz de la inceput, cand totul e lapte si miere. Daca ati ajuns in acel punct si nu mai simti nimic, e vremea ca fiecare sa mearga pe propriul drum.Cu cat amani cu atat doare mai tare, deoarece e posibil ca in timp ce tie iti este indiferent, cu atat ei i se intensifica atasamentul fata de tine, odata cu trecerea timpului.Deci in locul tau as cauta sa nu mai aman inevitabilul...

Răspuns utilizator avertizat