| Hope_9316 a întrebat:

Hey! kiss E vorba despre fostul meu prieten... Am 18 ani si in urma cu 7 luni am l-am cunoscut in barul in care lucrez in fiecare week-end. La inceput, totul a mers bine. Era glumet si reusea sa ma scoata din starile mai putin frumoase pe care le aveam in perioada aia. Dar inca de atunci am trecut peste niste etape. Nu am simtit niciodata ca pot vorbi si lucruri mai serioase cu el, nu am simtit ca imi era aproape in problemele pe care le intampinam si modul in care trata problemele a devenit suspect la un moment dat : glumea prea mult si in momente nepotrivite, aveam nevoie si de altceva. I-am spus si i-am dat de inteles asta, dar nu a inteles. Apoi, a inceput sa devina recalcitrant, sa aiba reactii urate.Ma durea tot ce se intampla,dar am hotarat sa trec peste. Nu am mai resuit sa "trec peste" atunci cand a trecut pe langa mine pe strada ca pe langa o straina,fara sa schiteze un gest. Am hotarat sa pun capat relatiei. In tot timpul acesta,am inteles ca eu fusesem singura fata din viata lui. Singura care il acceptase asa cum era si singura de care se indragostise cu adevarat, in felul lui. Nu mai avusese niciodata o relatie inainte si, ceea ce se intampla cu mine, era cel mai evoluat nivel la care ajunsese intr-o relatie. Asta m-a facut sa-i ofer o a doua sansa. Decizia asta a produs o ruptura intre mine si mama mea, care nu era de acord cu relatia asta, care "imi facea mai mult rau decat bine ". Am facut sacrficiul de a ma departa de mama mea, de dragul lui,de dragul nostru, sperand in ceva mai bun. Apoi, a dat-o din nou in bara, asa cum era de asteptat. Am luat decizia de a ma desparti de el, definitiv.In 6 luni de relatie, nu ne-am intalnit nici macar o data la initiativa lui, decat la barul in care lucrez, in timp ce eu lucram iar el se distra alaturi de prietenii lui. Totul a fost o neregula de la inceput, doar ca eu am ales sa inchid ochii de fiecare data. Nu-l mai vreau langa mine sub nici o forma.
Doar ca el nu intelege asta. Se autodistruge. Face lucuri pe care pana acum nu le facea. Fumeaza, bea mai mult decat o facea inainte, e implicat in scandaluri, sparge tot in jurul lui si reactioneaza violent. Toate, in barul in care lucrez. Nu doar ca imi poate crea mie probleme acolo ( iar el nu se gandeste la aspectul asta ), dar nu vreau sa il vad asa. Stiu, nu e vina mea pentru ca nu mi-am batut vreodata joc de el, dar, indirect, ma simt vinovata. Stiu ca face asta din cauza mea.
Ce pot sa fac? Nu vreau sa continue pe drumul asta pentru ca va fi rau, pentru mine, dar mai ales, pentru el.
Va rog sa imi dati un sfat! Cum ati proceda in locul meu?

Va multumesc! kiss

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Nu ti mai face griji pentru el ca iti faci degeaba,daca el vrea sa se autodistuga o face oricum, tipul din ce ai zis nu e deloc potrivit pentru tine, lasa l sa si verse amarul in alcool sau in ce vrea pentru ca de schimbat nu il poate schimba nimeni daca nu are vointa, am avut in trecut si eu un astfel de prieten dar am realizat ca e mai bine fara el si am avut dreptate, nu ai de ce sa te simti vinovata pentru starea lui si nu cred ca te condamna cineva pentru asta

2 răspunsuri:
| iKronstadt a răspuns:

Draga Hope.
"Iubitul" tau este doar un Pinocchio!
Nu este de ajuns ca se minte singur, dar minte si persoana pe care pretinde ca o iubeste.
Nici un om normal la cap, nu pune in pericol relatia cu persoana iubita, in halul in care o face fostul tau.
LASA-L!

| CariocaAlba a răspuns:

Too long story. didn't read! :d