Nu esti suficient de excitata sau o baga toata adanc dintr-o data eventual o are si mare si groasa
Zi sa iti bage 2 degete + limbi inainte sa treceti la sex fantastic si dupa sa o bage usor cate putin si nu te mai doare nici la inceput gen.
Imi place cum gandesti! Un preludiu prelungit cred ca ar fi binevenit!
"doare doar atunci când intra in mine, apoi nu mai simt nicio durere!"
mai lucrează puțin la capitoul lubrifiere
In timpul preludiului care probabil nu este suficient de lung si in acel caz trebuie lungit, relaxarea perfecta a muschilor vaginului se realizeaza si obtine atat prin ''degetica'' cat si o cunilitie care in afara umezirii cat mai intense a vaginului, au rostul si rolul de a largi suficient de mult lumenul (diametrul) vaginului ceea ce va usura penetrarea fara sa apara senzatia de durere, chiar daca penisul este mai gros. Simpla folosire a lubrifiantului nu rezolva problema amintita fiindca nu are ca efect si relaxarea muschilor si nici efect de marire a largimii initiale a vaginului. Multa sanatate!
Foarte folositor răspunsul, mulțumesc!
Este normal ce ti se intampla. Ca sa nu mai aceste dureri, foloseste mai mult lubrifiant. Sau faceti mai lung preludiul. Cu timpul acste dureri vor disparea.
Nu e vaginul lubrifiat. La fiecare începere a unui contact sexual e acea micuța durere și apoi e doar plăcere.
Pai faza e ca preludiu avem mereu. și este atat de mult încât ma plictisesc și crede-ma. Ma ud dar tot ma doare!
Repet, ma doare doar când intra. apoi nu mai am treaba, ma simt foarte bine încât nu ma mai pot opri din a geme
Este normal sa te doara putin la inceput asta pana se obisnuieste aia mica cu ce intra in ea
Parcă spuneai că ești virgină 1 la mână 2 la mână țio tragi doar în anus? Și 3 la mână se zice spoitoriță nu spoitoreasă si chiar esti tu cea din poze?
Serios? asta te intereseaza pe tine daca sunt eu virgina sau nu? da draga sunt virgina n-ai tu frica, intrebarea asta nu era pentru mine. si cum sa se zici spoitorita bai nene? atunci in loc de spoitor s-ar zice spoitorel