Ma dau pe mine exemplu aici
prin octombrie 2020, am iesit la o intalnire de 2 ore cu o fata de care nu imi prea placea de pe Tinder
conversatiile cu ea mergeau struna, era de treaba si muncitoare - dar cam uratica (de aceea nu imi prea placea de ea)
dupa ce o duc acasa cu masina, surpriza: facuse obsesie pentru mine si din 5 in 5 minute ma bombarda cu mesaje, in care punea porecle penibile
mai ales ca nu imi placea mult de ea, si alesesem sa ies cu ea mai mult la cacealma, ca sa capat ceva experienta cu o fata (ea m-a invitat, nu eu pe ea), mi-am luat inima in dinti si i-am trimis 11 mesaje numerotate, ca in Word
am zis atunci sa tai chestia asta de la radacina, ca daca stateam mai mult de o saptamana cu ea, cred ca incepea sa faca urat rau (poate si crize de gelozie)
mi-a spus ca inainte sa ne intalnim, ma aratase familiei ei si le placea de mine (wtf, nu ne casatorim?!) ))))))))))
morala este ca, desi eram singur si poate aveam nevoi firesti (fizice sau emotionale), am zis totusi sa nu convin cu ceva cu care nu eram macar pe jumatate de acord
nu iti fie frica sa iesi dintr-o relatie toxica, dupa nickname pari a fi tanara si abia acum incepe viata ta
Asta e manipulare emotionala.Depaseste-ti frica si inainteaza in viata, nu trai intr-o asemenea situatie bolnavicioasa.
Ca sa intelegi, te intreb simplu, te vezi langa persoana asta peste 5-10 de ani?
Nu cred.
Asa ca, desprinde-te cat mai repede, ca un plasture uzat, cu cat mai rapid, cu atat mai mica durerea!
Si permite-le celorlalti sa te cunoasca cu adevarat! Deschide-te!
Ideea de baza ar fi tocmai sa găsești pe cineva diferit. Tu vrei sa scapi dintr-o relație toxica dar vrei sa găsești pentru următoarea relație pe cineva la fel? Logic, much?
Relatia toxica iti face rau, te imbolnaveste in timp deci indiferent de situatie, de frica din mintea ar fi bine sa renunti pentru binele tau. Vei gasi pe altcineva dar trebuie sa lucrezi un pic la stima de sine si sa ai rabdare sa intalnesti pe cineva, nu trebuie sa fii disperata dupa relatii, simta te confortabil si singura apoi relatia vine mai usor.