Cu toata ingrijorarea care te ''incearca'' si te-a impiedicat pana acum sa-i spui in mod direct care sunt sentimentele tale si ceea ce simti fata de ea, a sosit momentul cel mai bun si din acest motiv este indicat ca fara vreo retinere s-ai incerci sa faci tot posibilul ca intr-un moment sa ramaneti doar voi sa o intrebi daca vrea si accepta sa deveniti prieteni apropiati. Iar daca nu ai suficient curaj si tupeul necesar, atunci poti sa-i faci propunerea pe unul dintre mijloacele de socializare pe care le foloseste ea. Dar nu amana prea mult fiindca un alt coleg mai tupeist ti-o va ''sufla de sub nas'' inainte de-ati da tu seama si vei ramane cu buzele umflate. Bafta. Succes!
Am intrebat-o daca ii face placere sa vorbeasca cu mine si ea a zis : "normal doar suntem colegi"
Am intrebat-o daca ii face placere sa vorbeasca cu mine si ea a zis "normal doar suntem colegi". Ce inseamna asta, ca ea ma place doar ca si coleg si ca nu am sanse cu ea?
Nu face asta, sa nu te bagi niciodata intr-o relatie cu o colega de clasa, pentru ca nu se va termina bine
Cine stie, cunoaste
Păi de ce spui asta?