| Ioana960 a întrebat:

Hey! Eu am cum s-ar spune...o mica problema sentimentala.Mie imi place de un baiat, si astazi i-am spus ce simt dar l-am pus pe un baiat caruia ii place de mine sa-i spuna ce simt eu pentru el. El e putin gelo si imi tot spune ca baiatul pe care il plac nu ma place..si lucruri din acestea. Problema e ca eu am iubit si parca nu asa vrea sa fiu "infidela"! Va rog raspunsuri urgente! Fundaa!:*:**

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

În primul rând, va TREBUI să "analizezi" comportamentul şi sentimentele fiecărui băiat, să le pui în "balanţă" şi să vezi care dintre ei "MERITĂ" să fie în continuare cu tine...

Aici NU prea am cum să te ajut, tu va trebui să hotărăşti!

4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Păi n-ai pus nici o întrebare!

Probabil vrei să întrebi dacă să ai o relaţie cu acest băiat, în afara celei pe care o ai cu iubitul tău...

Eu aş zice să fi FIDELĂ iubitului şi să NU te implici în altă relaţie!

| Ioana960 explică (pentru bursuc001):

Pai bursuc001 eu vreau sa renunt la unul dintre ei dar nu stiu la care. Iubitul meu e in clasa a 8 -a iar cel pe care il plac e in clasa a 6-a, iar eu sunt in clasa a 7 - a.
Da-mi nr. tau de tel. si iti explic situatia!(daca vrei)

| Legiuitoarea a răspuns (pentru Ioana960):

Bună.
Iubitul tău? În clasa a VIII-a? Foarte interesant!
Trebuie să faci curățenie în sentimente!
Pa, pa.

| Ioana960 explică (pentru Legiuitoarea):

Mda cam asa ceva

| bursuc001 a răspuns (pentru Ioana960):

În primul rând, va TREBUI să "analizezi" comportamentul şi sentimentele fiecărui băiat, să le pui în "balanţă" şi să vezi care dintre ei "MERITĂ" să fie în continuare cu tine...

Aici NU prea am cum să te ajut, tu va trebui să hotărăşti!